darozxr Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 zebym wiedzial jak to sie robi {zalozyc galerie} jak juz wyrzuce silnik i klecil bd do kupy silnik cooler i nowy wydech to nacykam fotek co jak i co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 daro a jak byłem ostatnio u Ciebie to zaproponowałem, że zrobię parę fotek to nie chciałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 a bo to wiesz jak jest klamoty ciagle naplywaja , dzis przyszla spora paka w wyciagam silnik i bd zenil turbo kolektor cooler i reszte z buda takze nacykam fotek w przyszlym tyg:p efekt ... na wolowie uslyszycie o jakims kompakcie dziwnie mocnym(listopad) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Byłem i miałem okazje poznac kolege.. a nawet kupiłem od nich fure heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) pozdrawiam , pierwsze v8 jest jak pierwszy raz tego sie nie zapomina ;p poza tym nudzilem sie i mam juz wszystkie klamoty do turbo dzis zrobilem stelarzyk pod ic i gdyby nie slodkiego kolega Kopa z e32 chetnie wziolbym tydzien wolnego aby poskladac swoja maszyne silnik dolot wydech itp ******lek:p Edytowane 7 Grudnia 2014 przez darozxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Daro ja tam jutro będę to obczaję co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 zapraszam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jak tam tarcze? Tniesz już tego kwasiaka? Trzeba będzie zrobić następne spotkanie DWL w Mojecicach jak maszyna będzie uturbiona ;D Ja miałem wpaść na małe grzebanko w moim gruchocie ale mnie coś choróbsko trzyma wieć możesz iść na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 życzę chęci i cierpliwości i duuużo wolnego czasu uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak tam tarcze? Tniesz już tego kwasiaka? Trzeba będzie zrobić następne spotkanie DWL w Mojecicach jak maszyna będzie uturbiona ;D Ja miałem wpaść na małe grzebanko w moim gruchocie ale mnie coś choróbsko trzyma wieć możesz iść na urlop hej tarcze leza nie mam czasu dopiero w piatek cos pogrzebie spokojnie jak porobie to poprzewoze was ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 dzieki lumma:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 No to Kompot będzie fruwał ostro U dara witałem, w przyszłości zawitam jeszcze nie raz ze swoim trupem - ze szczerym poleceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Daro robótka się szykuje spawanie tego ze zdjęć przy czym konieczne jest wymontowanie butli podtlenku LPG jaki koszt mnie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Daro robótka się szykuje spawanie tego ze zdjęć przy czym konieczne jest wymontowanie butli podtlenku LPG jaki koszt mnie więcej O kurka ciekawe czy to tylko spekana masa ochronna czy tez blacha spekana podejme sie pewnie cene ustalimy na miejscu jak to obejrze oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ok jak ogladacz wyceni pzu to się pojawię szkoda w niedzielę się nie zjawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 prawie jak u ciebie na Spokojnej bmw_1bmw_1bmw_1 tylko siódemek brak :biggrin::biggrin::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 dokladnie "p nawet dwa kompoty stoja:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 uturbiłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 heh jeszcze nie silnik juz w aucie ale doskladac nie ma kiedy a wlasnie ma kto jednomase z m50b20? i tak ciagle cos wyskakuje to kolo trzeba roztoczyc i jakies inne drobnostki fajny filmik znalazlem w sieci:P tez tak sie czulem jak pierwszy raz zeswapowalem compacta:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Daro nie ma czasu trochę ciasno się zrobiło w garażu happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Prawie jak u mnie ...prawie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 u ciebie lepsze stoją - bo nasze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 dokladnie , teraz remontuje dwa silniki 4.4 rozrzady pierscienie itp mam jeszcze 2 iinne do remontu to warsztat sobie kupil blokadki zeby bylo profi a nie no i do swojego tez kupilem zawsze ustawialem po swojemu takze kupuj vke:p moj projekt .... nie mam czasu ciagle sporo pracy , w zasadzie silnik juz w aucie dolot zrobiony teraz robie jeszcze sprzeglo i na strojenie:D podrzucam fotki swojego zloma i aktualnie prac , niestety jedna v8 bd miala nowy blok jak widac:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacja33 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zdjęcie czołowe silnika w układzie V ;D bomba ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) No to tak compact odpalony wszystko zrobione we wtorek dzwonie za terminem strojenia u Małeckiego tlumik poszedl dzis w obroty , fura pali swiszczy ehh to jest cos"P co tu bd duzo gadal... oblukajcie:p a i zaszalalem kupilem sobie fajne sprzeglo jednomase z m50b20 roztoczylem na 240 mm i wywazylem pod tarcze z 2.8 m52 tzn otoczak mi to robil i docisk zm57 male mody na skrzyni i jutro jade na probe a wlasnie i kupilem miedzyczasie kultowy caly kpl silnik ze skrzynia wiazkami kompem plugn play m50 b25 Edytowane 26 Lutego 2015 przez darozxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi