Pakos Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 chyba Darek w garażu drugi dzień siedzi a co z tym spocikiem?? coś organizujemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 a ja mam pytanie ile za wymianę paska rozrządu w tym cholernym m40 1,8 e36 wraz z napinaczami bierzesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 czekamy na pogodę wpisujcie kiedy możecie to wybierzemy jakiś termin .Ja w tym tygodniu środa,czwartek,piątek po 19.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 środa czwartek ja też mogę, piątek jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Hej pakos ma racje roboty sporo chociaz ponury byl u mnie wczoraj na ogledzinach dajcie znac co i jak tez chetnie podjade za rozrzad w takiej maszynie na pasku 120 pln dla forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Hehe byłem obsługa fachowa, klamoty zakupuje i będe dzwonił sie na termin ugadać. Panowie co do spotkania to proponuje poniżej piszmy co i jak żeby za bardzo nie odbiegac od tematu tego wątku. http://www.maxbimmer.pl/f19/spotkanie-dwl-25633/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejBD Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 sam osobiście tam się stołuje polecam fachowca z pierwszego tłoczenia 100% gwarancji i pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Thx andrzej pozdro do jutra hehebmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 darozxr mowiłeś że braciak twój kupił e38 4.0 czy to taki szampański kolor i często jeździ do Obornik jeśli tak to co modziliście z tłumikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 darozxr mowiłeś że braciak twój kupił e38 4.0 czy to taki szampański kolor i często jeździ do Obornik jeśli tak to co modziliście z tłumikami? hej nie nasza jest niebieska na 19tkach a o tej ktorej mowisz to tez chyba vka jakas bo znajomy mial z nia starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) ta wasza jest z tyłu na ledach?jak tak to kojarzę a ta o którą mi chodzi leci też na wołów i ma taki jasny dziwny kolor i ona tak głośnij ryczy. z innej beczki wymiana oleju u mnie m52 2.8tu z filtrem jaka cena u ciebie jaki olej polecasz 360tyś nalatane i według kartonika zalane 10w40 Edytowane 11 Czerwca 2014 przez lumma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ja ogolnie jak szklanki nie graja i nie ma wyciekow do bmw zawsze leje 5w40 lub lepszy albo cos z poczatkiem 0w kto co chce heh u mnie wymiana 2 dyszki , jak spelnia ww kryteria ja smialo lalbym 5w40 , co do bmw to nie kojarze tej jasnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Polecam, przyszło mi się stołować z moją padliną e36 w Mojęcicach w Daro-Warsztacie, oczywiście co było przyjemne i milusie do zrobienia w moim gruchocie zrobiłem sam a najgorsze rodzyny zostawiłem mechanikowi. Na dzień dobry poszły tuleje na mimośrodach i tuleje z tyłu w progu, oczywiście na 5 odkręconych śrub ostatnia szósta się urwała, może to piątek 13-stego, a może to że jeszcze sam niemiec w Bawrii je zakręcał - Daro ogarnął temat i po kłopocie. Potem regeneracja wodzika i wajchy od zmiany biegów, podpora wału, łącznik elastyczny wału, wspawanie dodatkowego tłumika zamiast katalizatora, wymiana tłumika końcowego i na koniec całe MCPersony z przodu. Temat ogarnięty, auto młodsze o 20 lat w końcu zaczyna być przyjemne poruszanie się nim. Aha i nie skasował mnie dużo więc wrócę na pewno. W sobotę pojechałem naprawić auto i oprócz nareperowanego rzęcha wróciłem z reklamówka roślinek do akwarium, moje wygłodzone rybki dziękują Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 daro jaki olej polecasz i ile wchodzi do m52b28 bo bym wpadł na wymianę w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golgie82 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Również gorąco polecam tez sie stołuje u Dara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 byłem z wizytą Mega pozytyw sprawdzone wszystko i głowa pęka od wiedzy bmw_1bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Byłem dzisiaj - wysokość a raczej "niskość":lol: cen zwala z nóg lolollolollolol Robota profi i bajera na poziomie:lol: o jednej słusznej marce :bmwsexemofg3: Polecam i sam znowu podjadę jak coś będzie do zrobienia. ps bardzo fajna spokojna okolica - dla "miastowego" idealne oderwanie od miejskiego zgiełku mimo że byłem tam tylko ze 4 godziny, takiej ciszy nie słyszałem od dawna! ps 2 już przed bramą wiedziałem, że dobrze trafiłem :mrgreen: Edytowane 14 Lipca 2014 przez wisnia1419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopers Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 oo a kto to sie tu reklamuje tez polecam, bardzo profi warsztat, tez sie zdziwilem jak pierwszy raz tam probowalem dojechac, dookola traktory a jedna ulica raj dla bmw pozdrowienia z wrocka Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Daro dzięki za wskazówki - jak w serwisie mobilnym przez fona ty oczami a ja rękoma po drugiej stronie Babunia tez wdzięczna bmw_1bmw_1bmw_1 Edytowane 5 Października 2014 przez lumma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 spoko nie ma problemu ja tez sie pochwale klamotami ... do sylwestra moze bd juz smigal 400 konna plus uturbiona trojeczka 2.8 narazie dobrze idzie spora czesc klamotow w drodze:D a czesc jeszcze w sklepie:p zapalki na ic dla porownania rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacja33 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jak jeździła, to teraz będzie latać ;D Niebawem wpadnę, póki co, teraz praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Daro załóż galerię i tam wszystko wrzucaj, bo widzę, że szykuje się ciekawy projekt. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Przynajmniej widzimy ze nasze pieniądze za naprawy idą na pożyteczny cel Muszę coś popsuć w swoim klamocie i podjechać do Mojek, żeby podpatrzyć co tam Daro działasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 I była wizyta na garage wszystko jak zawsze głowa pęka od wiedzy , plot i przy aucie dłubnięte wszystko w wielkim pozytywie do zobaczyska:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Powinienem zawitać odnośnie małych pofalowań - prawdopodobnie cewka. :drool: Poszło PW z małym pytankiem. Edytowane 15 Października 2014 przez Szopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi