sezam Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam Tym razem mam pytanie dotyczace sprzegla. Zdarzylo mi sie juz dwa razy, ze przypalilem sprzeglo. Tzn. przy wysokich obrotach i calkowicie puszczonym sprzegle, mialem poslisg wlasnie na sprzegle, a laczki asfaltu nie puscily ani na moment. No i oczywiscie poczulem smrod od tego sprzegla Czy to oznacza ze powinienem pomyslec o wymianie sprzegla? Czy moze to da sie jeszcze wyregulowac? Bo wydaje mi sie, ze takie cos nie powinno miec miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 lepiej podjedz do fachowca, pewnie tarcza i docisk do wymiany, ciekawe, moim zdaniem duży wpływ na zużycie sprzęgła ma styl jazdy 8) a jaki przebieg :?: pewnie tego nie wie nikt , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sezam Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja ogolnie autko mam od 3 miesiecy. Przebieg wydaje mi sie byc rzeczywisty i jest w tej chwili 158 tys. Kupilem ja bezposrednio od niemca, dlatego tak sadze. No i stan auta tez mi o tym mowi. Czyli z tym sprzeglem bede musial sie do kogos przejechac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewko Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 napewno sprzeglo masz pomalu do wymiany pewnie niemiec nieoszczedzal bumy(przypalal)jak chcesz palic nia gume to wymien tarcze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Może nie oszczędzał , a moze jeździł a`la nauka jazdy :lol: i spalił , tak czy inaczej sprzęgiełko się kończy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi