kryster Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Witam, problem jest taki, że nie mogę zamknąć drzwi ani kluczykiem, ani pilotem. Słychać że działa silniczek czy co tam siedzi w drzwiach, ale się nie zamykają. Wymontowałem zamek. Trzpień jest w porządku nie wiem co może być przyczyną, miał ktoś podobny problem?:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Do sprawdzenia przekaźnik - stawiam na przekaźnik jest o tym kupę na forum happy_bmw to standardowa usterka... Edytowane 27 Maja 2014 przez CrisELdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jeżeli to przekaźnik to chyba kluczykiem powinienem zamknąć normalnie? Czy ma on jakiś wpływ na zamykanie i otwieranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisvandrinken Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Przecież przekaźnik od drzwi jest w module komfortu... I gdyby to był przekaźnik to drzwi by się zamykały z kluczyka... Tak więc sąsiad masz na pewno do wymiany wkładkę w drzwiach (zapewne rozwalona któraś z zapadek we wkładce) Pozdrawiaju :bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Dokładnie tak myślałem:) a więc szukam wkładki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi