Pirooz Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Siemanko, Znalezione na FB a jak Ty trzymasz kierownicę? Przyznaję się - na dłuższej trasie trochę jak tirowiec. Ale po mieście rajdowiec :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Hehe ja najczęściej jak złotówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 złotówa też często ale w trasie długiej to tirowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 W pracy busem to najcześciej jak tirowiec, ale jak chce szybko pojeździć to oczywiście jak rajdowiec, no i przy okazji jako drifter, trzeba kierownice łapać wtedy kiedy trzeba. Oczywiście przy ostrym zakrecie np. 3kowy, 2jowy, to obydwie rece na kierwonicy razem z wystawionym łociem, myśle , że wiecie ocb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 ja na pol rajdowca - tzn. zimny lokiec :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 dominuje styl na tirowca przy normalnej spokojnej codziennej jeździe. Czasami trafi się jazda na taksówkarza, jak gdzieś się gazu więcej doda to na rajdowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirozaw Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 ja stylem cierpa zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ja z kolei jeżdżę bez trzymanki. To dopiero adrenalina! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Latem w aucie bez klimy to wiadomo wymiennik ciepła typu zimny łokieć i przy okazji jedną ręką na kierce, wychodzi że na pół rajdowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 A ja różnie taksiarz, szybka jazda wiadomo rajdowiec, długie podróże na tirowca, a po mieście na czarodzieja:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 A ja różnie taksiarz, szybka jazda wiadomo rajdowiec, długie podróże na tirowca, a po mieście na czarodzieja:-P a jak to jest na czarodzieja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jak to nie wiesz ??? Cruzingujesz sobie po mieście, kładziesz przeważnie lewą rękę na kierę ale jej nie chwytasz a jak skręcasz prostą ręką czarujesz kręcąc kółka:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 a jak skręcasz prostą ręką czarujesz kręcąc kółka:-P hehe to ja skrecam tez na czarodzieja a tak normalnie to raczej tirowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jak to nie wiesz ??? Cruzingujesz sobie po mieście, kładziesz przeważnie lewą rękę na kierę ale jej nie chwytasz a jak skręcasz prostą ręką czarujesz kręcąc kółka:-P To jest chyba znane również jako 'mydełko fa' ...a tak sobie z nudów siedzę na Tapatalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ja natomiast po mieście i na prostych autostradach w konfiguracji: Lewy rajdowiec na zimnym łokciu i prawy tirowiec na podłokietniku plus tempomat (na autostradzie oczywiście) Przy śmiganiu szybszym i po krętych drogach oczywiście na rajdowaca :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jak to nie wiesz ??? Cruzingujesz sobie po mieście, kładziesz przeważnie lewą rękę na kierę ale jej nie chwytasz a jak skręcasz prostą ręką czarujesz kręcąc kółka no fakt to klasyczny sposób oczywiście nie raz przeze mnie stosowany, ale znany pod nazwą mydełko aczkolwiek nazwa "na czarodzieja" też jak najbardziej na miejscu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ja zazwyczaj rajdowiec, chyba że popada i kontrola trakcji się wyłączy przez przypadek oczywiście, to wtedy drifter Sent from my HTC One X using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi