TMK Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Koledzy i koleżanki co sądzicie o tym aucie? Piękne BMW 328 kombi grudzień 2000r. przebieg 77ty (4253013891) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Telefon wykonam jutro, poproszę o VIN. Edytowane 24 Maja 2014 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 hmmmm ogólnie italia, więc ja bym się nie podpalał. Kilka już aut oglądałem z tego słonecznego kraju i niestety stany ich były tragiczne, wszystko poprzecierane i powgniatane. Te, które były ładne to znowu całe malowane. No ale jest szansa, że jakiegoś rodzyna się wyhaczy. Ja podchodzę trochę pesymistycznie do takich przebiegów, no ale wszystko jest do zweryfikowania w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Osobiście nie wierzę w przebieg. Fotel na zdjęciach wygląda dobrze, ale to o niczym nie świadczy. Jutro zadzwonię do gościa i wezmę VIN. Widziałem już kilka e46 i jedną e39 i faza podpalania się na auto to dla mnie przeszłość . Natomiast uważam, że warto zapytać na forum, może ktoś już to auto widział itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Perfidny handlarz rok auta to 1999 r po vin blacharsko to auto kiepsko wygladą juz na zdjęciach , przebieg realny 200tys dawno miala ,takie ksiązki serwisowe na alegro są , mam teraz sedana 2004 r i 240tys przebiegu i środek jest w idealnym stanie to handlarz z takiej by skrecil na 150tys [TABLE] [TR] [TD=class: table, align: left] Numer podwozia[/TD] [TD=class: table, align: left] WBAAR51080JF90223[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Kod typu[/TD] [TD=class: table, align: left] AR51[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Typ[/TD] [TD=class: table, align: left] 328I (EUR)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Typoszereg E[/TD] [TD=class: table, align: left] E46 (3)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Seria[/TD] [TD=class: table, align: left] 3[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Rodzaj konstrukcji[/TD] [TD=class: table, align: left] TOUR[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Układ kierowniczy[/TD] [TD=class: table, align: left] LL[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Drzwi[/TD] [TD=class: table, align: left] 5[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Silnik[/TD] [TD=class: table, align: left] M52/TU[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Pojemność skokowa[/TD] [TD=class: table, align: left] 2.80[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Moc[/TD] [TD=class: table, align: left] 142[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Napęd[/TD] [TD=class: table, align: left] HECK[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Skrzynia biegów[/TD] [TD=class: table, align: left] MECH[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Kolor[/TD] [TD=class: table, align: left] ORIENTBLAU METALLIC (317)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Tapicerka[/TD] [TD=class: table, align: left] STANDARDLEDER/HELLBEIGE 2 (ARBEITSN (N6HC)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: left] Data prod.[/TD] [TD=class: table, align: left] 1999-08-02[/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 :shock: Zastrzelić to mało... Dzięki Słodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 czyli czar prysł jeszcze przed oglądaniem cena auta nie jest mała a trzeba jeszcze opłaty doliczyć. Ja bym się osobiście pokusił o niemieckie strony, jeszcze trochę tam ładnych aut zostało. BMW 320i touring Vollleder Xenon als Kombi in Chemnitz tutaj masz przykładowe auto, nie jest daleko i wyjdzie w tych samych pieniądzach co tamto. Jak się poszuka dobrze to na pewno znajdzie się coś dla siebie. Bo jak przeglądam alledrogo to jest katastrofa jakaś. Ciężko kupić coś nie kombinowanego. Pozdrawiam i życzę cierpliwości w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 a sory tamto z alledrogo już opłacone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Opłaty na taką 2,5 powiedzmy 2001 z pomocą rzeczoznawcy mozna zjechac na a.kcyzie spokojnie do 7stówek wiec tragedia by nie była jak byś sobie do opłat furę wyszukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Niemcy też są brane pod uwagę. Mam kogoś z rodziny w mieście Stuttgart i trzeba będzie tam poszukać. Ogólnie szukam samochodu od połowy lutego i nic interesującego jeszcze nie znalazłem. Najgorzej bo ja właśnie nie mam cierpliwości i jak wracam z oględzin kolejnego samochodu, wkur#*%ny do granic możliwości, to patrzę na jakieś VW, Skody itp... na szczęście szybko mi przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Niemcy też są brane pod uwagę. Mam kogoś z rodziny w mieście Stuttgart No to proś o Rodzinną przysługę jeżeli masz Kogoś takiego. Ja mam Brata w DE od 20 paru lat ale jest motoryzacyjnym gamoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi