Lukson Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Witam panowie mam pytanko na ktorych pinach powinno byc zasilnie przy pompie paliwa bo mam problem tego typu ze auto na gazie chodzi idealnie a na benzynie kuleje i gasnie sciagałem przewody paliwowe przy silniku i nie leci paliwo i chce sie upewnic czy pompa sie zepsuła czy prad nie dochodz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Najprawdopodobniej pompa poszła na wielu forach było to poruszane Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Zasilanie na pinie 5 a masa na pinie 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi