Cember666 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 BMW 330CI Carbio m-pakiet (4244408297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. -prawy bok cały przerysowany i powgniatany, nie jak na fotkach -lewa strona oprócz wgniotek przerysowana nieco ponad przednim kołem -lewa lampa przednia nowa,prawa widać że dużo starsza -przód średnio spasowany, a wiadomo "bezwypadkowy" -zmieniarka płyt wyrwana -prawy przód,lewy przód,maska-każdy element w innym kolorze,reszta nadwozia w jeszcze innym odcieniu -przedni zderzak bez kratek przy halogenach,do tego porysowany,do malowania,tylny też -skóry wg VINu były wewnątrz czarne, te które są obecnie i tak są poprzecierane i fotel pasażera puszcza na szwach -płyny wymienione nie do końca wiadomo kiedy, wiadomo tylko że olej w skrzyni raczej jeszcze w niemczech... -w 2006r. serwis auta zrobiony przy 165tys., obecny przebieg to 120 tys, ale mil - jest zmieniony licznika( na zdjęcia widnieje wersja europejska) na jakiś z " anglika ", do tego choinka z kontrolek ... -z silnika kapie co tylko może -biegi czasem się ślizgają -wał huczy Wg opisu i w czasie rozmowy telefonicznej jak wiadomo " igła ", tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Kolejny rodzyn bez wkładu finansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 pewnie stare zdjęcia wrzucił auta , na zdjęciach jest licznik z czarnymi tarczami z sedana , choinka zawsze bedzie jak jest dsc i licznik z innym vinem poszukaj cos sobie w de a nie w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Też szukam samochodu i przechodzę przez to co ty :? Myślicie że można coś sensownego przywieźć z DE w okolicach 19-20 tysięcy PLN z opłatami? Edytowane 24 Maja 2014 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Oczywiście że można, pytanie tylko jaki model Cię interesuje, ale to raczej osobny wątek, bądź rozmowa na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Też szukam samochodu i przechodzę przez to co ty Myślicie że można coś sensownego przywieźć z DE w okolicach 19-20 tysięcy PLN z opłatami? można, można tylko nie ma co liczyć na promocje cenowe jeżeli chcesz dobre i pewne auto to jedź do niemiec. Tanie nie będzie, ale przynajmniej nie kombinowane. A u nas nawet wysoka cena nie gwarantuje tego, że auto będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 można, można tylko nie ma co liczyć na promocje cenowe jeżeli chcesz dobre i pewne auto to jedź do niemiec. Tanie nie będzie, ale przynajmniej nie kombinowane. A u nas nawet wysoka cena nie gwarantuje tego, że auto będzie ok W Niemczech jest dużo łatwiej o dobry egzemplarz, ale to już też nie to co choćby parę lat temu, w ciemno też już lepiej nie kupować, sami Niemcy nauczyli się już przekrętów od wschodnich sąsiadów, a i pogłowie Turków słusznie działa w tej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ale to już tak jest, że każdy chce tanio i dobrze,a tak się nie da... Jak ja w zeszłym roku za moją e46 zawołałem 27koła na zimowych kołach to były teksty że za taką kasę to już e90 można kupić Było to dla mnie jasne,ale auto warte było tej ceny. Sprzedałem w 2dni, a gościu do dzisiaj dzwoni czasem i pyta o to i tamto, ale zadowolony 100% Wniosek: za odpowiednią cenę auto prawie napewno nie jest kombinowane i zmęczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Czyli wygląda na to, że e46 328i będzie ciężko znaleźć w tych pieniądzach. No ale już nie zaśmiecam koledze tematu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Trzeba było zapytać o tą 330Ci, widziałem na mieście i już z 200m widać, że szmelc :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 też ją czasami widywałem w Lubinie no ale sprawdziłeś sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Odgrzewam tego kotleta, ponieważ " igła " powróciła i dobrze aby nikt się nie nadział na ten zlep. BMW 330CI Cabrio m-pakiet OKAZJA (4969438571) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi