lukasbmw Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Sprzedam farbe do malowania zacisków hamulcowych. Farbe kupiłem w zeszłym tygodniu w WDA na Borowskiej we Wrocławiu za 35 zł. W zestawie są 3 środki. Do oczyszczenia zacisku,farba i utwardzacz do farby. Ja otworzyłem tylko sama farbe i pomalowałem 2cm kwadratowe zacisku.Więc ubyło z 1 ml farby. Tak wygląda kolor pomarańczowy: Cena: 4 pak piwa. Odbiór np.na najbliższym najcie bo nie chcę mi się gonić mojej smoczycy przez całe miasto za 10 zł. Może komuś podpasuje kolor a jak nie to ja spróbuje coś pokombinować ze żciemnieniem tego koloru. Edytowane 21 Maja 2014 przez lukasbmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 A jesteś w stanie pokazać jak to na zacisku wyglądało ? Czy sprzedajesz bo za ostry czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 ja mam ten kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 A jesteś w stanie pokazać jak to na zacisku wyglądało ? Czy sprzedajesz bo za ostry czy jak ? Jutro zrobię zdjęcie i podeśle bo teraz to już ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Sprzedane. Temat do zamkniecia. Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi