Habrowy Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam, szukam bmw na swój pierwszy samochód. Cena jest ograniczona do około 5 tys. Najważniejsze jest to żeby auto mogło mi posłużyć przez jakiś czas, a najlepiej jakby zostało na stałe. Oczywiście miesięcznie mógłbym wydać na nie kilkaset zł żeby poprawić jakieś niedociągnięcia, zabezpieczyć się przed tym że mi auto nagle stanie. Automat odpada, tak samo jak silnik diesla. Dużym plusem jest sekwencja. Ma ktoś może coś do polecenia? Co sądzicie o tych tutaj.. bmw 318is Coupe 93 r . Świdnica ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Bmw e 34 2.0 150 koni. LPG Nysa ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) BMW 520 3999.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl Byłbym wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 e34 z drugiego linku : Przebieg:1 111 111 km lolol IS'a z przebiegiem pod 300tys. też bym sobie odpuścił, latwego życia raczej nie miał. Zdecydowanie ostatnia,mimo że pewnie kręcona, pytanie tylko w jakim stanie blacha, bo po fotkach dużo nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Habrowy Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ta trzecia jak dla mnie też wydaje się najciekawszą opcją, lecz ciężko dostać auto z takim przebiegiem w tym roczniku i przy takiej cenie.. A mało mi się opłaca jechać do Wrocławia żeby obejrzeć jedno auto tymbardziej że nie znam się na tym zbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Mogę ją dla ciebie obejrzeć, ale dopiero w czwartek bo jutro jadę oglądać samochód dla siebie:wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Habrowy Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jakbyś miał chwilkę to byłbym wdzięczny, coś Ci za to odpale :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Przebieg:1 111 111 km Hehehe jedyny nie kręcony samochód w polsce Ja polecam 320 e36 po lifcie, sporo zgazowanych na rynku, tylko trzeba się naszukać fajnego egzemplarza. Ewentualnie 318 jeśli szukasz zwykłego wozidła. Jak szukasz czegoś na stałe to tylko 328 w ful opcji Tyle w kwestii e36 które polecam bmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Najlepiej zorganizuj vin. Oba e34 nie sa w tragicznym stanie i za te pieniądze nie ma co oczekiwać wodotryskow. W przebieg bym raczej nie wierzył i nie patrzyl. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Efendi ma racje, jesli to twój pierwszy samochód odpuść sobie BMW. Mimo że klamoty tanie i łatwo dostępne, to w prawie 20 letnich autach ciągle coś sie sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Habrowy Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ja wiem jak to jest z częściami, jak mam coś zrobić w niej to porządnie więc nie mam zamiaru bawić się w zamienniki z allegro lub używki. Postaram się załatwić VIN jednej i drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 już tak nie przesadzajcie z tymi częściami, wcale nie są tak dużo droższe niż do innych marek, przynajmniej w e36. Co do e36, kolego ciężko będzie ci kupić sensowną R6 w tym budżecie, za to 316/318 możesz trafić w naprawdę niezłym stanie. e34 ma dusze, super to autko się prezentuje, pieniądze nie duże, po zdjęciach stan tych co podałeś nie najgorszy, ale jak jest z częściami to może koledzy obeznani w temacie się wypowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Co do części to tak jak napisał efendi, można kupic tańsze ale jak dlugo posłużą nie wiadomo, oczywiście też nie ma co demonizowac bo sa takie których grzechem byłoby nie kupic. Głupi przykład wycieraczki - można kupic bosha za 100pln ale skoro te z obi pochodzą około roku i kosztują 17pln albo łącznik stabilizatora na przód - 2 rok jeżdżę na dwóch różnych jeden to hart (takiego dostalem za frytki więc darowanemu koniowi...) a drugi to febi - tfu tfu narazie nie stukaja więc ja nie draze dalej. Najważniejsze to słuchać tych co rzeczywiście użytkuja. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Chcesz e 34 to bierz. Koszty serwisowania nie są tragiczne. Oil serwis trzeba przełknąc w każdym aucie a rynek części zamiennych zawieszenia jest spory i jest w czym wybierać za rozsądną cenę. Ja z zawieszeniem sobie kombinuje i dobrze na tym wychodzę-renoma firmy mi nie wystarcza-liczy się tylko zasięg. Z utrzymaniem e34 nie ma kłopotu-pomijam wariatów swojego pokroju gdzie musi być wszystko perfekt i gdzieś wychodzi się poza granice zdrowego rozsądku ale tak żeby utrzymać ją w ok stanie i technicznie sprawną to nie ma problemu. Jeżeli dochodem jedynym jest kieszonkowe od rodziców to raczej wogóle z jakimkolwiek autem będzie problem natury wymienić drążek kierowniczy czy zatankować. Chcesz e 34 to spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja wymieniam samą gumę. A to też trzeba rozgraniczyc kto ile jezdzi bo jeśli robisz 24k km w rok to perspektywa rzeczywiście nie jest dobra. Ja 24k km robie w dwa lata więc już inaczej koszta się rozkładają. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi