TMK Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Witam. Wybieram się jutro obejrzeć ten samochód: BMW 528 E-39 Touring M-Pakiet Cena bez FELG 12 500 (4258138090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jestem po rozmowach z właścicielem, ale chciałem zapytać czy ktoś z Was natknął się gdzieś na tego sprzedającego, albo ma jakieś zastrzeżenia co do tego auta (wiem, ze zdjęcia to nie wiele) VIN mam i sprawdziłem (nie mam większych zastrzeżeń). Dzięki i pozdrawiam. Edytowane 20 Maja 2014 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Temat do zamknięcia. Samochód tragiczny, moim zdaniem składany z dwóch, licznik w milach, felgi pogięte, każda szyba z innego okresu. Pierwsze koty za płoty:p, Gorąco odradzam kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Na zdjęciach wyglądał jak żyleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Dla tego się zdecydowałem ją zobaczyć. No i dla tego jeszcze, że sprzedający mi napieprzył głupot. Miało być kolejne BMW w domu (kupione pod projekt) a była kupa. Podejrzewam, że muszę się na to przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi