intense Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam. Posiadam BMW E90 320d, 2006r. Wczoraj podpialem auto pod komputer i INPA. Odczytalem bledy i byly jakies 2, wykasowalem. Popatrzylem jeszcze tam rozne informacje, a nastepnie probowalem odpalic auto i sie nie udalo. Krecil rozrusznikiem ale nie odpalal. Doczytalem, ze trzeba z powrotem zsynchronizowac EWS. Jakos to zrobilem i sie udalo, odpalil. Patrzylem teraz jeszcze rozne opcje tam w NAVI czy mam wszystko ok i zauwazylem, ze mam wygaszona opcje "Service" tam gdzie sprawdzalo mi rozne czesci auta, hamulce itd. Czy wie ktos jak to naprawic z powrotem zeby pokazywalo bledy jesli takowe beda? Czy musze to naprawic NCS Experttoolem? [video=youtube;4al7_HeKHus]https://www.youtube.com/watch?v=4al7_HeKHus&feature=youtu.be Filmik pokazuje dokladnie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 NCSem raczej tam nic nie zdzialasz. Prawdopodobnie gdzieś cos namieszales grubiej. Polecam podjechać do kogoś kto ogarnia temat i niech to naprawić bo jak się grzebie na ślepo to nic tego dobrego nie będzie. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi