olog22 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam, Zastanawiając się czy będzie najt w ostatnią niedzielę miesiąca zakładam ten temat. I oczywiście rozpoczynam listę chyba że moderatorzy mają inne plany - olog22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Kolego z całym szacunkiem, przeczytaj ten temat: http://www.maxbimmer.pl/f89/zak%B3adanie-nowych-temat%F3w-w-dziale-spoty-zloty-bmw-klub-wroc%B3aw-24552/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 ha nie zdążyłem napisać ci przed Forestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 No jak nikt nie odpowiada na moje pytania w innych tematach to tu napisałem. Może w końcu otrzymam odpowiedź czy jest najt czy spotkanie z dzieciakami traktujecie jako najt ??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Nie wiem gdzie zadawałeś swoje pytania, ja ich nie widziałem. Osobiście byłbym za tym by Najta połączyć z wyjazdem do DD bo znowu będzie tak, że na Najta przyjedzie 40 aut a 1 czerwca nie będzie jak dzieciaków przewieźć... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 No i bomba, nareszcie wiem co i jak warto by było chyba dopisać do akcji z dzieciakami że to jest najt ) i tyle Jeszcze się nie dopisuję na dzieciaki bo moje planu są wiadome tydzień przed. Poszdro i dzięki za info i dopiszcie w akcji nie wiem "special najt" czy coś Łoli PS: obym dał radę dodatkowo wyprowadzić auto do dnia dziecka bo niesprawnym autem to ja dzieciaka nie wezmę na pokład :bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi