Lijo Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 ale zeby nie wyszlo tak ze tyl bedzie lekka gleba a przod jak seria e30.. Zbadaj temat za wczasu... Pamietam jak mi jeszcze wcześniej pisałeś o tym więc mam to na uwadze Ale myślę, że jak zrobie przód -50 a tył na -30 to powinno dobrze wyglądać (właśnie te springi co wkleiłem wcześniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Czy zna ktos lub mial moze stycznosc z zawieszeniemi gwintowanymi LOWTEC? Finansowo dobra alternatywa, a technicznie? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Czy zna ktos lub mial moze stycznosc z zawieszeniemi gwintowanymi LOWTEC? Finansowo dobra alternatywa, a technicznie?Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Pytaj Przema, bo on do siebie takie zamówił. Patrząc na to, że made in Germany to faktycznie dobra opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Pytaj Przema, bo on do siebie takie zamówił. Patrząc na to, że made in Germany to faktycznie dobra opcja. Przema lepiej nie pytać bo się lekko wkur** :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 jeszcze nie dostał gwintu więc się w****ił.... ale słyszałem różne opinie... tak czy siak.. to chyba jedna z lepszych alternatyw bo cena dobra a jakość ??? to niewiadomo... ale w niemcowni robione. choć nie wszystko co made in germany jest dobre... to tak samo jak nie wszystkie made in china są złe......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Miras smiga chyba na Lowtecu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 miras ma KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Z Mirasem juz gadałem on ma kw inox v1. Nie nazeka na niego. Tyle tylko ze kw kosztuje ponad 4000 a lowtec kolo 2500. Przez chwile zastanawialem sie tez nad sprezynami Eibach albo HR. Ale jednak springi nie spelnaja moich oczekiwan (3cm to troche malo) Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Poczekaj jeszcze chwilę i wydaj to 1000jewronów i woź się porządnie, co nie oznacza że Lowtec badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Wiec decyzja raczej zapadła. Bedzie najprawdopodobiej KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi