mmaarrcciinn Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam. Kilka dni po zakupie mojego tds'a zaglądając do bagażnika zauważyłem że z pod akumulatora wysunęła się jakaś skrzynka z której wychodzą jednym wyjściem kilka kabli, grube i cieńsze. Nie była ona nigdzie zaczepiona ale podejrzewam że powinna. Nie ma żadnej naklejki na niej ani napisu, nic. Do czego może służyć? Może to jakiś moduł lub coś innegopytanie_bmw 525 tds, rok 98 sedan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Pokaż zdjęcie Sent from my HTC One using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jutro wstawię. Nie dodałem od razu bo mam bagażnik zawalony gratami z drugiego samochodu. Ogarnę i wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Moduły raczej znajdują się pod kokpitem w kabinie.Wczoraj z ciekawości wywaliłem aku u siebie i ... nic tam nie ma oprócz blachy z błotnika i kawałka podłogi:lol:. Ciekawy temat, może faktycznie coś się wypięło i ktoś tak sobie "pacnął". Jedyny element z kablami jaki namierzyłem typu skrzynka to bezpieczniki, ale znajdują się nad akumulatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jeszcze nie ogarnąłem bagażnika, dopiero teraz przeglądałem forum i mi się przypomniało. U mnie leży ona bezwładnie na boku na podłodze, ale podejrzewam że była ona podpięta pod spód akumulatora lub właśnie na ściankę pod nim. Jak by ktoś przeglądał ten post to niech zajrzy u siebie czy coś ma. POD AKUMULATOREM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Chyba łatwiej jak zrobisz zdjęcie i pokażesz co to jest niż każdy ma zaglądać u siebie pod aku i wróżyć co może tam u Ciebie leżeć? Sent from my HTC One using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Andrii nie stresuj się. Po prostu może ktoś to szybciej zrobić ode mnie bo podniesie zakrycie od koła i widzi, a ja mam cały czas kupę rzeczy w bagażniku bo cały czas muszę przewozić takie graty. I nikomu nie każę bawić się we wróżkę bo jak zerknie to też to zobaczy. Będę mógł to zdjęcie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Myślisz, że ktoś będzie szukał co to jest bo Ty się zapytałeś? Chcesz się czegoś dowiedzieć to zrób zdjęcie i spytaj a nie robisz zagadki jak dla ScoobyDoo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 inną sprawą jest to, że jak coś jest luźne i lata w bagażniku a tym bardziej jest tam prąd to chyba warto znaleźć chwilę, żeby to ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ja wiem, ale nie powiem co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Andrii nie stresuj się. Po prostu może ktoś to szybciej zrobić ode mnie bo podniesie zakrycie od koła i widzi, a ja mam cały czas kupę rzeczy w bagażniku bo cały czas muszę przewozić takie graty. I nikomu nie każę bawić się we wróżkę bo jak zerknie to też to zobaczy. Będę mógł to zdjęcie zrobie Ja mam to gdzieś. Chyba Tobie powinno zależeć a z takim podejściem to nie zachęcasz nikogo do pomocy. Powodzenia man Sent from my HTC One using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Już wiem co to jest. Niepotrzebne były te wasze stresy jak by nie wiem o co chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Niepotrzebny to był cały ten wątek. Bo najpierw zadajesz pytanie, po czym ludzie chcą Ci pomóc, ty sprawę olewasz i do tego teraz piszesz, że się niepotrzebnie spinają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi