gorolex Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 witam , zastanawiam sie od pewnego czasu co to za interesujacy cichutki dźwięk który pojawia sie w mojej 316 i 318 kumpla , po jeździe wyłączam silnik wyciagam kluczyk slysze dźwięk jakby stukanie/wiercenie , pierwszy i drugi raz pomyslalem ze ktos cos remontuje gdzies na prowincji gdzies dalej , pojechalem w inne miejsce oddalone 10 km dalej i uświadomiłem sobie ze ten dźwięk nie pochodzi gdzies z zewnatrz tylko z auta , kumpel ma to samo , niemam pojecia co to jest wydaje mi sie ze to nic złego ale wieloma autami jezdzilem i spotykam sie z tym pierwszy raz , ktos wpadł na to co moze wydobywać taki dźwięk ?^^ Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Może jakieś klapki od nawiewow się przestawiaja? Ja u siebie słyszę tylko końcówkę szumienia nawiewu Sent from my HTC One using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 to może to , może ) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi