MXSiwek Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ja tez sie wybieram z ziomeczkami ale tylko na niedziele, jakby ktoś był chętny to wyjezdzamy o 8:00 z Lubina można polecieć razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Kamcio jak chcesz mam 1 wolne miejsce gdybys odebrał telefon to byś wiedział ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 A w sobotę nikt nie leci? :banned: W sobotę tylko eliminacje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 to o 8 z lubina na legnice a tam zgarniamy reszte chlopakow taki plan jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 W Lubinie jakaś konkretna miejscówka do startu ? BP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 konkretnej niema ale główne miejsce spotkań to jest real Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 No to spoko ja się jeszcze dogadam z chłopakami co do konkretnej godziny wyjazdu i zwyczajnie dam znać o której będziemy na realu bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 1.Pakos (tylko niedziela) o ile będzie pogoda 2.michal_f 3.littleJimmy od piatku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Będę w tym terminie na weselu w Szklarskiej. Tak się zastanawiam czy się nie urwać na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 1.Pakos (tylko niedziela) o ile będzie pogoda2.michal_f 3.littleJimmy od piatku;) 4.MXSiwek (tylko niedziela) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 1.Pakos (tylko niedziela) o ile będzie pogoda 2.michal_f 3.littleJimmy od piatku:wink: 4.MXSiwek (tylko niedziela) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunckiewicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 1.Pakos (tylko niedziela) o ile będzie pogoda2.michal_f 3.littleJimmy od piatku:wink: 4.MXSiwek (tylko niedziela) 5. Nunckiewicz jestem caly czas na miejscu ( piatek (treningi sa od 14 do 18), sobota , niedziela) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 W piątek to ja ok 18 dopiero dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golgie82 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 5. Nunckiewicz jestem caly czas na miejscu ( piatek (treningi sa od 14 do 18), sobota , niedziela) 6 golgie - my wybieramy sie w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunckiewicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 W piątek to ja ok 18 dopiero dojadę. No i mozna zaczac pic wodke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 No i mozna zaczac pic wodke Najpierw piwko do meczu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=805742999450050&id=109454885745535&refid=7&_ft_=qid.6032191128587121960%3Amf_story_key.-2012340610429254831&__tn__=%2As Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 No to wywinęli numer :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Ale lipa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Swietnie, ze jestem w drodze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 No to się urwałem z wesela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Za***iście a ja hotel zaklepałem na wekeend trudno jade przynajmniej polatam po górach...:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Pisz do mnie. Ja juz sie z nunckiewiczem ustawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Nie wiem czy wszyscy wiedzą ale zawody odwałane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 no ładna lipa Touge Drift w Karpaczu odwołane | nj24.pl - portal Nowin Jeleniogórskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi