LittleJimmy Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 W związku z informacją zawartą w tym linku: DRIFT MANIA ? drift, drifting, drifterzy ? Drifting w Karpaczu po raz trzeci w tym sezonie?! Co Wy na to, by pojechać forumowo w kilka aut na finały, bądź też na weekend? W tym sezonie drifting w Karpaczu zagości 3 razy. W lipcu ja z moją Kobieta jedziemy na pewno, a miło by było pojechać jakąś ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Na I Rundzie w Poznaniu mnie nie było więc do Karpacza pojadę na 90%. Najgorsze jest to że w Karpaczu strasznie długo się trzeźwieje lolol Edytowane 14 Maja 2014 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ciekaw jestem ile ludzi jedzie, bo mogła by być ciekawa impreza. Ja w Karpaczu na driftingu byłem w 2012 i było rewelacyjnie, ale fakt, dłuugo trzeźwiałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 ja tam bede napewno ostatnio taki cos nagralem :4: [video=youtube;YVTOMfjsIWs] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 w sumie ja też mogę się wybrać...:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 to ja w tedy stalem na przeciwko. dobrze ze ten rant nikomu krzywdy nie zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 To ja tez jade Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja byłem wtedy na końcowym łuku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dobry pomysł. Chyba też się wybiorę. Fajnie by było jakby było trochę więcej zawodników niż 19 jak ostatnimi czasy w dmp 12-14.09 znowu będzie impreza w Karpaczu, powinna być ciekawsza Sent from my HTC One X using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 27.09 też jest. We wrześniu są dwie imprezy driftingowe w karpaczu i podobno mogą się różnić trasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 hmmm no to skoro tylu chętnych to może faktycznie jakiś zorganizowany wyjazd?? w kilka aut zawsze weselej się jedzie ja też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja proponuje wyjazd w sobote, powrot w niedziele? Czy jednodniowo;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A będziecie ludziska na jeden dzień jechać czy weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 no ja raczej na jeden dzień, ale mną się proszę nie sugerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja osobiście na dzień dzisiejszy na jeden dzionek ale jak będzie ekipa to można zostać na noc :grill::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 my zdecydowanie na dwa dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja również będę, ale chyba tylko na jeden dzień Wysłane z mojego LG-D802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja napewno będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ja się zastanawiam czy już w piątek nie przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Ja się prawdopodobnie będę wybierać. Jakby coś pod karpaczem mam obczajony fajny ośrodek w niskiej cenie(my chcemy na weekend cały lecieć). Wybieramy się tam najprawdopodobniej w kilka osób i jakby ktoś tam się chciał też zatrzymać to można by zrobić jakąś fajną posiadówke. Start - Dom Wczasowy Lubuszanin Sosnówka k/Karpacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 27.09 też jest. We wrześniu są dwie imprezy driftingowe w karpaczu i podobno mogą się różnić trasami. 13/14 wreśnia jest finał Drift GP, a 27/28 finał King of Europe, obie imprezy odbędą się na ulicy olimpijskiej. Informacja pewna, bo w lutym dzwoniliśmy ze znajomymi do urzędu miasta. Jak będzie w lipcu nie wiadomo. Ale chętnie pojadę na cały weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja nie wiem czy na finał king of europe dotre bo dzień wcześniej mam wesele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja będę na pewno we wrześniu Wysłane z mojego LG G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt4S90 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 godziny są znane na 5/6 lipca? bo nigdzie nic nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jak na teraz napisali tylko, ze bedzie nowa trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi