Chacko e30 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam,mam pytanie na temat zderzakow w e46:4: Moj jest strasznie zmeczony i chcialbym go Wymienic:lol: tylko strasznie nie podobaja mi sie ori przed lift i chcialbym zamontowac po liftowy happy_bmw bedzie pasował ?pytanie_bmw Wiem ze mpakiet jest ladny ale nie wydam (jak narazie) na oryginała tylu pieniedzy :bag: a laminat mi sie z calibrą i golfem 3 kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Był niedawno temat i jak wiele osób się wypowiadało to ponoć ten m-pakietowy z alle daje radę. Ja jak miałbym zmieniać to tylko na m-paka. Mój szwagier w poprzedniej e46 przedlift założył mój stary z polifta, a więc chyba pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Koledze sie z golfem kojarzy ,wiec niech nie zaklada z allegro hehe proponuje popatrzec jak wygląda moja calibra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 proponuje popatrzec jak wygląda moja calibra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Nie interesuje mnie zadna calibra, wole obejrzec twoje bmw bo ladnie wyglada. Wiem ze temat byl wałkowany na forach setki razy ale wszystkie tematy koncza sie "bez sensu, wstaw m pakiet" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 No więc tak jak napisałem, mój szwagier złożył mój zwykły poliftowy do swojego przedlifta. Nie wiem czy coś rzeźbil ale było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Nie interesuje mnie zadna calibra kolega nie skminił,chodzi mi o moją e46 z zderzakiem z allegro kojarzącym ci sie z calibrą:-) jak bym nie napisal ze z allegro to w życiu byś nie zjarzyl ze to zamiennik ,wiec ja mogę szczerze polecic taki zabieg ,ładnie sie spasował i wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi