Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

e46 320d

michal_f

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pisze w imieniu kumpla, który przymierza się do kupna bmw e46, upatrzył sobie model z dieslem 2,0 przed liftem. Szuka auta do 15tyś złotych, jak oceniacie samochody z poniższych linków? Warto kupić jedno z nich czy szukać czegoś innego, a może macie jakieś swoje propozycje z okolic Milicza, Żmigrodu, Wrocławia? Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś opinie bmw_1

BMW 320 E46 XENON harman/kardon Twardogóra ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

Bmw e46 320D Okazja Milicz ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

BMW 320 15500.00 PLN. Milicz - otoMoto.pl

BMW 320 12400.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl

teoretycznie pierwsza oferta najciekawsza, ale te kolorowe drzwi i wytarta kiera:) mimo wszystko bym się pokusił o bliższe oględziny :) i jak dla mnie osobiście to przebiegi 220tys w takich autach trzeba traktować z przymrużeniem oka :) wiadomo, że są auta z takimi i nawet mniejszymi przebiegami, ale nie ma co ukrywać, że jest ich mało.

A inna sprawa, że często właściciele jeżdżący samochodami z kręconymi licznikami nie są tego świadomi.

Ostatnia oferta, też wygląda dobrze, widać, że auto doinwestowane i wnętrze bardzo dobrze utrzymane

:lol: jak kupowałem 7 lat temu 320d z 2000 roku to moja miala 200tys tyle lat mineło a przebiegi dalej stoją w miejscu :4:, odradź koledze bo te auta po tylu latach to są miny siadaja pompy wtryskowe bardzo często wały się ukręcają turbo to pewnie zdycha tak jak dwumas , za 15 koła mozna coś sensowniejszego kupic

Pierwsza fajna - motor taki jak u mnie i przede wszystkim - M Pakiet I ! :D kiedy kupowałem swoją nawet nie wiedziałem, że mam takiego "rodzynka" :) ciężko znaleźć BMW z tym pakietem. Oprócz tego oryginalny ksenon. Wyposażenie w środku troszkę kiepskie (kiera, radio jakieś tandetne) ale zewnętrznie ładnie :)

Mam ten silnik, problemów z nim nie mam żadnych (jedyna naprawiana rzecz to koło pasowe, 2 razy) a przejechałem nim 130k, ale tak jak Leo pisze lepiej wziąć ten 150km, jest poprostu lepszy, a cenowo na pewno nie jest to 7tys tak jak wtedy gdy ja kupowałem furaka.