michal_f Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam, pisze w imieniu kumpla, który przymierza się do kupna bmw e46, upatrzył sobie model z dieslem 2,0 przed liftem. Szuka auta do 15tyś złotych, jak oceniacie samochody z poniższych linków? Warto kupić jedno z nich czy szukać czegoś innego, a może macie jakieś swoje propozycje z okolic Milicza, Żmigrodu, Wrocławia? Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś opinie bmw_1 BMW 320 E46 XENON harman/kardon Twardogóra ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Bmw e46 320D Okazja Milicz ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) BMW 320 15500.00 PLN. Milicz - otoMoto.pl BMW 320 12400.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 teoretycznie pierwsza oferta najciekawsza, ale te kolorowe drzwi i wytarta kiera:) mimo wszystko bym się pokusił o bliższe oględziny i jak dla mnie osobiście to przebiegi 220tys w takich autach trzeba traktować z przymrużeniem oka wiadomo, że są auta z takimi i nawet mniejszymi przebiegami, ale nie ma co ukrywać, że jest ich mało. A inna sprawa, że często właściciele jeżdżący samochodami z kręconymi licznikami nie są tego świadomi. Ostatnia oferta, też wygląda dobrze, widać, że auto doinwestowane i wnętrze bardzo dobrze utrzymane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 :lol: jak kupowałem 7 lat temu 320d z 2000 roku to moja miala 200tys tyle lat mineło a przebiegi dalej stoją w miejscu :4:, odradź koledze bo te auta po tylu latach to są miny siadaja pompy wtryskowe bardzo często wały się ukręcają turbo to pewnie zdycha tak jak dwumas , za 15 koła mozna coś sensowniejszego kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Pierwsza fajna - motor taki jak u mnie i przede wszystkim - M Pakiet I ! kiedy kupowałem swoją nawet nie wiedziałem, że mam takiego "rodzynka" ciężko znaleźć BMW z tym pakietem. Oprócz tego oryginalny ksenon. Wyposażenie w środku troszkę kiepskie (kiera, radio jakieś tandetne) ale zewnętrznie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Jak nie ma sprawdzonego auta na oku to niech odpusci dozbiera cos i kupi 150km nie bedzie żałował bo zajechane 136km to nie problem a kłooptów z tym później co nie miara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Mam ten silnik, problemów z nim nie mam żadnych (jedyna naprawiana rzecz to koło pasowe, 2 razy) a przejechałem nim 130k, ale tak jak Leo pisze lepiej wziąć ten 150km, jest poprostu lepszy, a cenowo na pewno nie jest to 7tys tak jak wtedy gdy ja kupowałem furaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 No chyba że Francuz Ci opchnie swoją bo na pińcet procent sprawna i sprawdzona, no ale ze ćwierć sporej setki trzeba by położyć:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A to nie mi ja mam swoją e39 Wysłane z mojego LG-D802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 ćwierć sporej setki trzeba by położyć ale euro panie, euro :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dobrze, że nie w funtach :lol: Wysłane z mojego LG-D802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi