Niedzwiedz Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam. Polecicie jakąś solidną firme we wrocławiu lub okolicach która zrobi program do E39 2.0d 136kM? Czytałem i niby bezpiecznie dla tego silnika jest do 155kM. Co sądzicie o tej firmie - Jetronik Race Division - Tuning Samochodów Wroclaw, Pakiety mocy Mitsubishi Lancer EVO, chiptuning Wrocław Dzwoniłem i gość powiedział 800zł za taką modyfikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Jetronik to jedna z lepszych. Ja ze swojej strony mogę polecić jeszcze tą ADT-Tuning Chiptuning DPF/FAP OFF Wrocław TDI CDI HDI DTI DCI DID CDTI CRDI TDCI TDDI FSI TSI TFSI JTD Hamownia Podwoziowa Diagnostyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 te dwie firmy są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 A ja Dźwiedziu robiłem ponad 4lata temu w Wilczycach, Autotronica, złego słowa nie powiem, fura śmiga jak talala, ale dokładniej to trzeba by było zapytać Francuza bo softował taki sam silnik co u Ciebie, też już kupę lat temu i ma właśnie ok 155km, tylko nie kojarzę gdzie to robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 tylko nie kojarzę gdzie to robił Dynosoft Wrocław, ale nie wiem czy oni dalej są we wro, może ma ktoś info na ten temat, byli na Grobli Kozanowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Francuz robił z tego co pamiętam w Dynosofcie, ale już tej firmy nie ma we wrocławiu, a ja wolałbym zrobić to właśnie gdzieś w okolicy. Wybór chyba jednak padnie na ADT jak podrzucił Jaro. Do wilczyc dzwoniłem to powiedzieli mi że u nich nie robia tak jak klient chce tylko każde auto na maksa ile pompa pozwoli. A niestety te pompy powyżej 155kM lubią się wysypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 To dziwne że Ci tak powiedzieli, mi zrobili ile ja chciałem, oczywiście najpierw sprawdzają stan jednostki, niedawno też pytałem jak z korektą u nich po założeniu większego coolera, mówił że jak wszystko ok to dołożyć można jeszcze u mnie ze 20/25Km i ze 45Nm:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Też mnie to troche zdziwiło bo słyszałem dobre opinie o nich, ale po tym telefonie mam mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Młodemu w E39 też robili dzwonil powiedział że brat polecił bo u nich robił i cyknęli mu 2stówki taniej:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 To co mówisz to przemawia za nimi:lol: Ale musze jeszcze przygotować silnik i wybiore warsztat:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ja też bym się do nich musiał kulnąć, ale ten cholerny czas, a raczej jego brak lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Czyli będą stroić Ci dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 To dziwne że Ci tak powiedzieli, mi zrobili ile ja chciałem, oczywiście najpierw sprawdzają stan jednostki, niedawno też pytałem jak z korektą u nich po założeniu większego coolera, mówił że jak wszystko ok to dołożyć można jeszcze u mnie ze 20/25Km i ze 45Nm Nie wierze, że jeszcze się powstrzymujesz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 He he. On się nie powstrzymuje,to po prostu brak czasu go trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Panowie dynosoft dalej stacjonuje we Wrocławiu tylko teraz się ECU-PROJECT nazywają. Miejsce to samo. Ecu Project - tuning, chiptuning, hamownia Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Czyli będą stroić Ci dalej? W sumie nic nie potrzeba robić, bo wszystko jest ok, ale teraz przy większym IC są większe możliwości :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi