kryster Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam kupiłem niedawno auto mianowicie bmw e46 coupe i chciałbym podpiąć ją pod komputer czy jest ktos godny polecenia w glogowie lub w okolicy, z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Polecam siebie 20km od Głogowa. W podpisie masz mój numer, dzwoń a myślę, że ogarniemy co sobie tylko zechcesz, diagnostykę, kodowania, aktualizacje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Jestem świeżo po sprawdzeniu auta przez użytkownika Kamcio i powiem, że jestem bardzo zadowolony! Fachowiec naprawdę godny polecenia. Profesjonalista. Serdecznie polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Fachowiec naprawdę godny polecenia. Profesjonalista. Serdecznie polecam ! My to wiemy bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dzięki Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi