Mardox Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam . Szukam BMW E87 i trafiłem na coś takiego . http://otomoto.pl/bmw-116-bmw-116i-1-6- ... 85285.html Samochód do obejrzenia w miejscowosci OLEŚNICA . Możecie coś doradzić ? Albo czy jest ktoś w stanie go dla mnie sprawdzic ? Oczywiście będę chciał się odwdzięczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 jesli dobrze pójdzie to może jutro oglądne... i ew podłącze pod kompa jak dadzą.. ale nic nie obiecuje bo grafik mam napięty jak kiecka na babie z Brodą....:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardox Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 W takim razie z góry dziękuję i czekam na info ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi