Szopu Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) /Popytałem ludzi z forum - do zamknięcia. Z góry przepraszam za problem. Edytowane 11 Maja 2014 przez Szopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Niebardzo rozumiem twoj temat... Jak chcesz smigac bierz e36 jak lansowac sie to e38. To raczej ty musisz sie zdecydowac co ci odpowiada. Kolejnym etapem bedzie wybor silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Nie chodzi mi o lans ani śmiganie - chodzi po prostu o wybór, plusy i minusy, opinie użytkowników. Nie wiem, może ich przypuszczenia i tyle. Chodzi również o głównie pytanie - kwota, w której uda mi się zmieścić w miarę umiarkowanym egzemplarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi