Marcin25 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam,może ktoś mi podpowiedzieć jakiej osłony silnika mi brakuje? patrzyłem na alledrogo ale nie za bardzo się orientuje. auto to e46 2000r 2.0d 136KM [ATTACH=CONFIG]29942[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 http://m.allegro.pl/bmw-e46-320d-136km-m47-obudowa-oslona-silnika-nowa-i4149093596.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin25 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 a od strony kierowcy nie ma żadnej osłony? tam są otwory jakby powinno coś być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 U mnie to jedna całość a u ciebie wygląda jakby była Cięta na pół ;pale ja mam po lift ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Tak powinieneś mieć pod maską. Widać,że brakuje tego na środku silnika co kolega podał link i od strony pasażera w rogu tak mi się wydaje. Edytowane 8 Maja 2014 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin25 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 już chyba doszedłem o co chodzi brakuje mi osłon jak na tym zdjęciu [ATTACH=CONFIG]29944[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi