Krzysiek_E-30 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam serdecznie Mam taką oto wgniotkę na tylnym błotniku i zastanawiam się ile może kosztować naprawa oraz gdzie najlepiej to zrobić: [ATTACH=CONFIG]29941[/ATTACH] No i oczywiście, czy da radę zrobić to bez lakierowania tak, żeby śladu nie było? Bo tylko takie coś mnie interesuję, jak już mam to robić:-P. Chcę, żeby ori lakier nadal pozostał na wszystkich elementach samochodu. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ostatnio gadałem z lakiernikiem pod Opolem na ten temat i powiedział, że jeżeli nie było tam wcześniej grzebane to w większości wyciągają się takie wgniotki bezkolizyjnie... Dlatego pytaj u lakierników bo oni ogarniają takie tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a t i Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 jest mozliwosc zeby to wyciagnac bezinwazyjnie ale dobrze by bylo zebys znalazl kogos doswiadczonego w tym temacie bo czesto zdarzaja sie wpadki np. ups, przy wyciaganiu pekl mi lakier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 bo ja wiem czy to taka wgniotka takie male jak po gradobiciu to spokojnie mozna wyciagac a tutaj jeszcze listwa jest po drodze i blacha nie jest calkiem plaska. Mozesz sprobowac najpierw samemu rozebrac boczek i wypchac reka a jesli sie boisz cokolwiek ruszac to do jakiegos ciut ogarnietego balacharza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Na biznesforum.pl masz temat i tam sa spece od tego, ktorzy po gradobiciu auta robia poprzez wyciaganie. Pracujan a holendreskim sprzecie denttool.nl bo chyba jeden z lepszych. Tylko nie wiem skad sa ci ludzie. W Warszawie jest dobry zaklad: Puller.pl. firma: k-j metale prowdzi szkolenia z tego, wiec pewnie tez sie tym zajmuja, ale nie wiem skad sa. Musisz sprawdzic. Firma z Poznania bera-point, w firmie Auto-Tom w Opatowie. moze cos ci sie przyda z tego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Mi znajomy lakiernik tego gościa polecał. Usuwanie wgnieceń bez lakierowania Świdnica ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 https://www.facebook.com/bezpiecznenaprawy?ref=profile Tu masz link do fan page firmy zajmującej się takimi naprawami słyszałem, że dobrze robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi