d.kruku Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam i przepraszam jeśli zamieściłem temat w złym dziale Jak w temacie mam problem w swojej bumie ze światłami mijania. Mianowicie światła zapalają się z opóżnieniem trwa to 1min lub 2 Dzieje się to już od jakiegoś czasu w zimie zdarzało się to sporadycznie a teraz codziennie rano a ostatnio to już za każdym razem ( włączam światła przy uruchomionym silniku czekam 1 min zaświecają się wyłączam i z powrotem chcę włączyć i znowu to samo nieraz udaje się gdy przełącze przełącznik pare razy z postoju na mijanie) długie i postój działa normalnie Myślałem że to wina ksenonów zmieniłem na żarówki i to samo wymieniłem przełącznik na nowy akumulator naładowany i dalej nic Może ktoś już spotkał się z czymś takim Z góry dziękuje za wszelką pomoc i porady co zrobić z tym fantem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 WITAM Usterka usunięta walnięty przekaznik Po wymianie przekznika światła odpalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi