TMK Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam grzecznie. Tomek z Wrocławia się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Siemka Tomku bmw_2bmw_2 moze cosik wiecej o sobie i auku opowiesz :bry::bry::bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Siemankobmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Siemka Tomku bmw_2bmw_2 moze cosik wiecej o sobie i auku opowiesz:bry::bry::bry: O sobie raczej opowiadał nie będę Od dawna już nie jeżdżę BMW moje drugie i ostatnie to było e34, byłem młody, głupi i kupiłem padlinę przez co zraziłem się nieco do marki, jednak zamiłowanie wróciło. W tej chwili poszukuję czegoś ze stajni BMW dla siebie. Niestety budżet jest niezbyt duży, szukam auta z okolic 1998-2000. Jak coś kupię to podrzucę jakiś temacik na forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witamy i powodzonka w szukaniu, z chęcią pomożemy i doradzimy jak cos upatrzysz :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMK Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Właśnie jutro jadę to BMW 528 E-39 Touring M-Pakiet Cena bez FELG 12 500 (4258138090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. oglądać. Założyłem temat w odpowiednim dziale, ale nikt się jeszcze nie wypowiedział :wink: Edytowane 20 Maja 2014 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi