Kamcio Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Kupiłem do siebie większy akumulator, bo ten miał za mały prąd rozruchowy, kolega który handluje akumulatorami sprawdził go i stwierdził, że jest "igła", więc jeśli ktoś by chciał to oddam za symboliczną stówkę, najlepiej odbiór osobisty u mnie w Lubinie lub mogę podrzucić do Wrocławia. CENA: 100zł ZDJĘCIE POGLĄDOWE: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 sprawdze swoje parametry i dam znac przydal by mi sie nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 galone jak dasz znaka do 18:00 to Ci wezmę go dzisiaj na Wrocław. Numer masz do mnie w podpisie w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dalej aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Kamcio rezerwuje do jutra, sprawdze parametry swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dalej aktualne. Podnoszę Sztuczne podbijanie pozycji ogłoszenia poprzez jego kosmetyczną modyfikację jest surowo zabronione Niestosowanie się grozi banem ! Młodzieńcze, żeby mi to było ostatni raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Sztuczne podbijanie pozycji ogłoszenia poprzez jego kosmetyczną modyfikację jest surowo zabronione Niestosowanie się grozi banem ! Młodzieńcze, żeby mi to było ostatni raz... Przepraszam tato moje niedoczytanie... Sprzedane można zamknąć Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi