CzAkSs Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 My również dziękujemy za mile spędzony czas, niestety z przyczyn nie zależnych od nas musieliśmy się zmyć trochę szybciej ale fajnie było sie z wami spotkać i spędzić trochę czasu.. pozdrawiamy i do następnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 kurcze no ja żałuję, że do końca nie mogłem zostać, ale tak jak mówiłem dziecko niedługo na świat przychodzi i spraw mam do ogarnięcia jeszcze masę a czasu coraz mniej :cry: mimo wszystko cieszę się, że chociaż w jedną stronę dzieci zawiozłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lijo Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Ja równiez dziękuje za mile spędzony dzień Na prawdę dobrze się bawilem i mam nadzieję, ze dzieciaki też. Oczywiście krnąbrni nastolatkowie też byli Dzięki za ciepłe słowa uklon_bmw To był Ich Dzień i chciałem zrobić wszystko żeby tak sie czuły Poza tym mam do czynienia ze stadami Dzieciaków w rożnym wieku u Przyjaciela na podwórzu więc potrafie w miarę ogarnąć Było fajosko!! Co do popularności BMW to Maris zmiażdzył konkurencję. ale Cabrio Pakosa i to szacun uklon_bmw Chłopaki powiedzieli ze kierowca im spie...odjechał Oczywiście Pan Dyziu tez ma fajną gablotę. Maris ma Transportera 3 w TV na pokładzie a Jaro ma klasę jak w limuzynie Gadatliwe są Update: Kosa - Paczki przygotowane przez Was daliśmi na koniec i powiem, że była to wisienka na torcie radości Dnia Dziecka P.S. Dzieciaki mówą na takie spotkania - Jedziemy na Beemy Edytowane 1 Czerwca 2014 przez Lijo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 hhheeehe no Pakos faktycznie spier.... odjechał ale chłopaki i po drodze już wygadani byli bo po 100 km/h to z tyłu w bezdaszniku już dosyć wieje zapytałem się czy nie za mocno to może dach zamknę? "na co padła odpowiedź niech się nami pan nie przejmuje, ale weź pan wreszcie coś wyprzedź":biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 hhheeehe no Pakos faktycznie spier.... odjechał ale chłopaki i po drodze już wygadani byli bo po 100 km/h to z tyłu w bezdaszniku już dosyć wieje zapytałem się czy nie za mocno to może dach zamknę? "na co padła odpowiedź niech się nami pan nie przejmuje, ale weź pan wreszcie coś wyprzedź":biggrin: powiedzieli mi to jak zapytałem: jak przejażdżka cabrio kolegi? hehehe młodzi gniewni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja też dziękuję Wszystkim co przybyli i tym co nie mogli osobiście się stawić, a chociaż dorzucili swoje "2 grosze" do chwili radości dzieciaków, dobrze że nie brakło dla nikogo miejsca "na drogowych salonach" :party:, pozdro i do następnego:drunk: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 dzień spędzony w doborowym towarzystwie generalnie Lijo spisałeś się na medal.... i reszta też która była z nami lub Ci co wspomogli jakimś datkiem...... Pozdro i do następnego.... PS Forest na tym zdjęciu co wrzuciłeś zrób zbliżenie na mnie :4::4: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To też dodam swoje 3grosze, mianowicie organizacja jak zawsze na wysokim poziomie, poza tym, że z Przemem zgubiliśmy drogę i staliśmy z 30min na PWr to trasa też przebiegła bez problemów Spontaniczna organizacja obiadu też wyszła całkiem nieźle, także jak zwykle jestem zadowolony i czekam na następne spotkanie kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kamcio Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A tutaj porcja 83 zdjęć ode mnie (Dzięki Maris za korektę ustawień aparatu): https://plus.google.com/photos/117501660586470151040/albums/6020426768130089793 Życzę miłego oglądania 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dobrze posiedzieć na żubrze:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 bylo dobrze szczegolnie przy piwqu :grill: Polecam allegrowicza kuog:party: btw Transportera 3 to ja mam :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dzieki wielkie za spotkanie. Wszystko nam się udało(poza małym zamieszaniem z obiadem) ale mc'donald puścił to w niepamięć. Ważne,że nie byliśmy głodni i jakoś wszystko sie udało. Pogoda też nam dopisała(bo obawiałam się deszczu) Lijo dla Ciebie wielki ukłon uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw. Panowałeś nad wszystkim i pomogłeś Pani Małgosi z dziećmi.... Do następnego Panie i Panowie !bmw_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam wszystkich dzieki wielkie za spoko spotkanie " syn sie pyta kiedy nastepne :)" wielkie podziekowania dla organizatorow za dogranie wszystkiego choc chcialem jeszcze cos z Wami przetracic to KFC wynagrodzil synkowi wszystko Kiedy nastepny spocik????? Mam nadzieje de w wiekszym gronie THX to all Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam wszystkich dzieki wielkie za spoko spotkanie " syn sie pyta kiedy nastepne :)" wielkie podziekowania dla organizatorow za dogranie wszystkiego choc chcialem jeszcze cos z Wami przetracic ale nie moglem nikogo zlokalizowac w ZOO wiec zabralem ho do KFC i wszysto synkowi wynagrodzilem Kiedy nastepny spocik????? Mam nadzieje de w wiekszym gronie THX to all Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Z tym zdjęciem na zimówkach to Cię gruuuuubo poniosło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Hmmmmm...... sorki ale synek sie jeszcze nie zna czy to zima czy lato spodobalo mu sie bunia a szczegulnie pomaranczowe Logo Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Kamcio heh tam Dyziu ma idealna fote profilowa na facebooka hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 a ja dopiero jak podjechałem po żonę na PKP to przypomniałem sobie, że miałem aparat w bagażniku i całkiem o nim zapomniałem, należą mi się :2bacik:i to ostre za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Kamcio heh tam Dyziu ma idealna fote profilowa na facebooka hehhe człowieku juz dawno profilowe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 ja równiż dziękuję za spólny dzień i oby takich więcej:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi