PRZEMO Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras (3- w ostatecznosci jak to nieraz bywało 4 ) 4. sagui 5. mrsiwek 6. PRZEMO- jedno miejsce 7. Kamcio - prawdopodobnie będą dwa miejsca, ale to nie chciałbym na razie zapeszać, więc dam znać bliżej terminu. 8. Pirooz - To i ja 2 miejsca ale też dam znać około połowy maja czy na 100%. Póki co 75% :wink: 9. Lijo - całe kombi do dyspozycji Czyli 4 miejsca. 10. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) Jakby sie coś zmieniło dam znać wczesniej... 11.Pakos - 2 miejsca w Cabrio, ale to raczej dla niezbyt rosłych ludzi bo tam trochę ciasnawo (bo nie wiem w jakim to wieku dzieci będą) 12. BASTARS (3 miejsca) 13.------------------------------ 14. LittleJimmy(2 miejsca) 15. ------------------------------ 16. Krzychu91 (3 miejsca) wstępnie gotów zależy czy auto odbiorę z serwisu 17. maris (3 miejsca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras (3- w ostatecznosci jak to nieraz bywało 4 ) 4. sagui 5. mrsiwek 6. PRZEMO- jedno miejsce 7. Kamcio - prawdopodobnie będą dwa miejsca, ale to nie chciałbym na razie zapeszać, więc dam znać bliżej terminu. 8. Pirooz - To i ja 2 miejsca ale też dam znać około połowy maja czy na 100%. Póki co 75% :wink: 9. Lijo - całe kombi do dyspozycji Czyli 4 miejsca. 10. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) Jakby sie coś zmieniło dam znać wczesniej... 11.Pakos - 2 miejsca w Cabrio, ale to raczej dla niezbyt rosłych ludzi bo tam trochę ciasnawo (bo nie wiem w jakim to wieku dzieci będą) 12. BASTARS (3 miejsca) 13.------------------------------ 14. LittleJimmy(2 miejsca) 15. ------------------------------ 16. Krzychu91 (3 miejsca) wstępnie gotów zależy czy auto odbiorę z serwisu 17. maris (3 miejsca) 18. Dyziu (3 miejsca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Uuu będzie oglądanie V8 Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras (3- w ostatecznosci jak to nieraz bywało 4 ) 4. sagui 5. mrsiwek 6. PRZEMO- jedno miejsce 7. Kamcio - prawdopodobnie będą dwa miejsca, ale to nie chciałbym na razie zapeszać, więc dam znać bliżej terminu. 8. ------------ 9. Lijo - całe kombi do dyspozycji Czyli 4 miejsca. 10. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) Jakby sie coś zmieniło dam znać wczesniej... 11.Pakos - 2 miejsca w Cabrio, ale to raczej dla niezbyt rosłych ludzi bo tam trochę ciasnawo (bo nie wiem w jakim to wieku dzieci będą) 12. BASTARS (3 miejsca) 13.------------------------------ 14. LittleJimmy(2 miejsca) 15. ------------------------------ 16. Krzychu91 (3 miejsca) wstępnie gotów zależy czy auto odbiorę z serwisu 17. maris (3 miejsca) 18. Dyziu (3 miejsca) ...a tak sobie z nudów siedzę na Tapatalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam kolegow ja z przykroscia musze powiedziec ze nie dojade, jestem w delegacji w niedziele mam do przejechania 1326 km ale moze nastepnym razem ...... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet71 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi +/- o której godzinie chcecie być pod ZOO ? Mam w sobotę rodzinną imprezę i nie dam rady wstać aż tak wcześnie, a chętnie bym wpadł i może porobił jakieś fotki ku pamięci? PS. Gratuluję pomysłu, fajnie że są jeszcze tacy ludzie, którzy chcą zrobić coś dla innych:wink: Edytowane 29 Maja 2014 przez pezet71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi +/- o której godzinie chcecie być pod ZOO ? w zoo będziemy pewnie około 11... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Widzę, że zapowiadało się tysiąc osób a będzie jak co roku stała ekipa :lol: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 no jak zawsze stara dobra ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 hola hola będzie jeden świeżak happy_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Pękł przewód hamulcowy:/ przepraszam dzieciaczki. Ale mogę jechać jako pasażer;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Miło by było jakby Ci co się zapowiadali, a nie przyjadą zrehabilitowali się jakoś. Na przykład wpłatą jakiejś symbolicznej złotówki na wejściówki do zoo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LittleJimmy Opublikowano 30 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ode mnie grosz poszedł 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pirooz Opublikowano 30 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 I ode mnie również. Starczy na 5 ulgowych wejściówek. Będę z Wami duchem, niestety ciałem nie dam rady. Przynajmniej tyle mogę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 BMki wypolerowane? Wszyscy gotowi? kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 tak jest, jutro z rańca jeszcze poodkurzać:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 ja zwarty i gotowy mało tego bo będą u mnie 3 miejsca a nie 2 jak pisałem ale jak będzie z odwiezieniem to jeszcze nie wiem:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 BMki wypolerowane? Wszyscy gotowi? kuog Ja myję i sprzątam jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja myję i sprzątam jutro rano Wszystko na ostatnia chwile Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Wszystko na ostatnia chwile W konfiguracji ze słodkim bobasem nie wszystko da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Kurde żałuje, że mnie z wami nie będzie ale koniec studiów zjadł czas a 7er całe oszczędności jakie miałem... poróbcie zdjęcia pooglądam chociaż później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja też żałuję strasznie ale siła wyższa. Również czekam na fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 DZIĘKI WIELKIE WSZYSTKIM KTÓRZY POŚWIĘCILI SWÓJ CZAS I BYLI DZISIAJ Z NAMI !!! uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Dziękuję Bastarsowi który przyjechał do Oławy tylko po to by sprawdzić czy dzieciaki pomieszczą się do aut. Dziękuję Pakosowi za transport dla dzieci, do bezdasznika od samego początku była kolejka :lol: Dziękuję Kosie za przygotowanie paczek ze słodyczami, itd. DZIĘKI WIELKIE DLA LIJA który ogarnął temat i organizacyjnie zasłużył na medal. Dziękuję również tym wszystkim którzy nie mogli być dzisiaj z nami ale wsparli naszą akcję. Myślę, że dzieciaki są zadowolone, fajnie spędziły dzień i będą go miło wspominały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jaro Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) No ja również dziękuję za miło spędzony czas. Oczywiście Lijo za ogarniecie wszytkiego, bo naprawdę był chłopak zalatany. Patrząc na miny dzieciaków to raczej napewno były zadowolone P.S. Maris dzięki za karniaka. Twoja fura wymiata uklon_bmw edit Nie ma dużo, ale kilka fotek udało mi się cyknąć https://plus.google.com/photos/100747179329597874654/albums/6020022396020143809?banner=pwa Edytowane 1 Czerwca 2014 przez Jaro 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja mam tylko jedno bo aparat zostawiłem w domu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi