Forest Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Jak co roku przygotowujemy spotkanie z okazji Dnia Dziecka. Od kilku lat spędzamy ten czas z maluchami którym brakuje miłości rodziców, szczęścia domowego ogniska i bliskości rodziny. Planujemy spotkać się 1 czerwca 2014 (niedziela) i przetransportować dzieciaki do ZOO we Wrocławiu, spędzić tam kilka godzin i odwieźć je do Oławy. Wczoraj rozmawiałem z naszą zaprzyjaźnioną wychowawczynią p.Małgosią i uznała to za świetny pomysł - maluchy z pewnością się ucieszą a nie pamięta kiedy ostatnio tam były. Dzieci będzie około 20tki, p.Małgosia potwierdzi mi jeszcze dokładną liczbę i przekrój wiekowy. Również jak co roku przygotujemy paczki ze słodyczami dla każdego dziecka. Gdyby ktoś chciał wesprzeć finansowo tą szczytną akcję - dane do wpłat: http://www.maxbimmer.pl/f103/dom-dziecka-o%B3awa-numer-konta-saldo-19670/ SPOTYKAMY SIĘ O 10.00 NA PARKINGU LIDLA W OŁAWIE, dzieci z wychowawczyniami przyjdą tam do nas. LISTA: 1. Foresty Edytowane 27 Maja 2014 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras 4. sagui Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras 4. sagui 5. mrsiwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 proponuję od razu pisać kto ile dzieciaków może zabrać... LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras 4. sagui 5. mrsiwek 5 PRZEMO- jedno miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Nie-klubowicze też mogą się przyłączyć? Bo szczerze - akcja jest piękna. Fajnie by było móc uczestniczyć w czymś takim. Dodatkowo jak tylko wpadnie premia około 10-ego to zasilę konto to co robicie jest naprawdę super bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Nie-klubowicze też mogą się przyłączyć? Bo szczerze - akcja jest piękna. Fajnie by było móc uczestniczyć w czymś takim.Dodatkowo jak tylko wpadnie premia około 10-ego to zasilę konto to co robicie jest naprawdę super bmw_2 Pewnie, że mogą :gril: LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras 4. sagui 5. mrsiwek 6. PRZEMO- jedno miejsce 7. Kamcio - prawdopodobnie będą dwa miejsca, ale to nie chciałbym na razie zapeszać, więc dam znać bliżej terminu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras 4. sagui 5. mrsiwek 6. PRZEMO- jedno miejsce 7. Kamcio - prawdopodobnie będą dwa miejsca, ale to nie chciałbym na razie zapeszać, więc dam znać bliżej terminu. 8. Pirooz - To i ja 2 miejsca ale też dam znać około połowy maja czy na 100%. Póki co 75% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Nie-klubowicze też mogą się przyłączyć? A temat jest na forum Klubowym czy ogólnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 A temat jest na forum Klubowym czy ogólnym? Po prostu wypowiadali się sami klubowicze to nie wiedziałem, czy wypada mi się zgłaszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras 4. sagui 5. mrsiwek 6. PRZEMO- jedno miejsce 7. Kamcio - prawdopodobnie będą dwa miejsca, ale to nie chciałbym na razie zapeszać, więc dam znać bliżej terminu. 8. Pirooz - To i ja 2 miejsca ale też dam znać około połowy maja czy na 100%. Póki co 75% :wink: 9. Lijo - całe kombi do dyspozycji Czyli 4 miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras 4. sagui 5. mrsiwek 6. PRZEMO- jedno miejsce 7. Kamcio - prawdopodobnie będą dwa miejsca, ale to nie chciałbym na razie zapeszać, więc dam znać bliżej terminu. 8. Pirooz - To i ja 2 miejsca ale też dam znać około połowy maja czy na 100%. Póki co 75% :wink: 9. Lijo - całe kombi do dyspozycji Czyli 4 miejsca. 10. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) Jakby sie coś zmieniło dam znać wczesniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras 4. sagui 5. mrsiwek 6. PRZEMO- jedno miejsce 7. Kamcio - prawdopodobnie będą dwa miejsca, ale to nie chciałbym na razie zapeszać, więc dam znać bliżej terminu. 8. Pirooz - To i ja 2 miejsca ale też dam znać około połowy maja czy na 100%. Póki co 75% :wink: 9. Lijo - całe kombi do dyspozycji Czyli 4 miejsca. 10. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) Jakby sie coś zmieniło dam znać wczesniej... 11.Pakos - 2 miejsca w Cabrio, ale to raczej dla niezbyt rosłych ludzi bo tam trochę ciasnawo (bo nie wiem w jakim to wieku dzieci będą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras 4. sagui 5. mrsiwek 6. PRZEMO- jedno miejsce 7. Kamcio - prawdopodobnie będą dwa miejsca, ale to nie chciałbym na razie zapeszać, więc dam znać bliżej terminu. 8. Pirooz - To i ja 2 miejsca ale też dam znać około połowy maja czy na 100%. Póki co 75% :wink: 9. Lijo - całe kombi do dyspozycji Czyli 4 miejsca. 10. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) Jakby sie coś zmieniło dam znać wczesniej... 11.Pakos - 2 miejsca w Cabrio, ale to raczej dla niezbyt rosłych ludzi bo tam trochę ciasnawo (bo nie wiem w jakim to wieku dzieci będą) 12. BASTARS (3 miejsca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras (3- w ostatecznosci jak to nieraz bywało 4 ) 4. sagui 5. mrsiwek 6. PRZEMO- jedno miejsce 7. Kamcio - prawdopodobnie będą dwa miejsca, ale to nie chciałbym na razie zapeszać, więc dam znać bliżej terminu. 8. Pirooz - To i ja 2 miejsca ale też dam znać około połowy maja czy na 100%. Póki co 75% :wink: 9. Lijo - całe kombi do dyspozycji Czyli 4 miejsca. 10. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) Jakby sie coś zmieniło dam znać wczesniej... 11.Pakos - 2 miejsca w Cabrio, ale to raczej dla niezbyt rosłych ludzi bo tam trochę ciasnawo (bo nie wiem w jakim to wieku dzieci będą) 12. BASTARS (3 miejsca) mam pytanko bo to małe dzieci czy wszystkie maja foteliki czy trzeba cos zorganizowac wczesniej pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jak nic się nieprzewidzianego nie stanie to możecie na mnie liczyć. Jak coś mam na chacie chyba z 2 albo 3 foteliki dla dzieciaków więc liczmy 3-4 miejsca. LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras (3- w ostatecznosci jak to nieraz bywało 4 ) 4. sagui 5. mrsiwek 6. PRZEMO- jedno miejsce 7. Kamcio - prawdopodobnie będą dwa miejsca, ale to nie chciałbym na razie zapeszać, więc dam znać bliżej terminu. 8. Pirooz - To i ja 2 miejsca ale też dam znać około połowy maja czy na 100%. Póki co 75% :wink: 9. Lijo - całe kombi do dyspozycji Czyli 4 miejsca. 10. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) Jakby sie coś zmieniło dam znać wczesniej... 11.Pakos - 2 miejsca w Cabrio, ale to raczej dla niezbyt rosłych ludzi bo tam trochę ciasnawo (bo nie wiem w jakim to wieku dzieci będą) 12. BASTARS (3 miejsca) 13.blazej3131(3-4 miejsca tak jak pisałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 mam pytanko bo to małe dzieci czy wszystkie maja foteliki czy trzeba cos zorganizowac wczesniej Miras,pytasz jak bys jechał pierwszy raz. Maja swoje foteliki lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Niestety nie będę mógł być, ale z chęcią ufunduję wejściówkę jakiemuś młodemu człowiekowi lub dwóm. Sprawdzę tylko ceny biletów i zrobię przelew. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Miras,pytasz jak bys jechał pierwszy raz. Maja swoje foteliki zawsze starszaki ze mna jechaly :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 zawsze starszaki ze mna jechaly :lol: Taki klubowicz.... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 jak zrobie moje padło to postaram się być.. choć termin nieco mi koliduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 mi trochę chyba będzie termin kolidował, ale to potwierdzę, bliżej czerwca. Skoro możliwe, że nie będę mógł zawieźć to chociaż na wejściówki grosza przelałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 No i poszedł przelew, skromny ale jest. Życzę miłej zabawy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleJimmy Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Jak mi coś totalnie nagłego nie wypadnie to będę. 2 miejsca na tyle w coupecie się znajdą. Przelew za moment puszczę LISTA: 1. Foresty 2. Jaro 3. jokeymiras (3- w ostatecznosci jak to nieraz bywało 4 ) 4. sagui 5. mrsiwek 6. PRZEMO- jedno miejsce 7. Kamcio - prawdopodobnie będą dwa miejsca, ale to nie chciałbym na razie zapeszać, więc dam znać bliżej terminu. 8. Pirooz - To i ja 2 miejsca ale też dam znać około połowy maja czy na 100%. Póki co 75% :wink: 9. Lijo - całe kombi do dyspozycji Czyli 4 miejsca. 10. CzAkSs&Marzenka (3miejsca) Jakby sie coś zmieniło dam znać wczesniej... 11.Pakos - 2 miejsca w Cabrio, ale to raczej dla niezbyt rosłych ludzi bo tam trochę ciasnawo (bo nie wiem w jakim to wieku dzieci będą) 12. BASTARS (3 miejsca) 13.blazej3131(3-4 miejsca tak jak pisałem) 14. LittleJimmy(2 miejsca) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi