słodki Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Siadł mi sgm w e60 kupiłem drugi i potrzębuję kogoś obeznanego co wrzuci vin do modułu :lol: pilna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ja mam. Będę dzisiaj w Legnicy. Zadzwon do 11:00 najlepiej Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 No i poszło, zmiana VIN w SIM/SGM i ZGM, po czym wystartowanie timera i wszystko działa :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Polecam usługi Kamila :lol: zna się chłopak na rzeczy , objeździłem już grubych "fachowców" którzy nie dali rady a jemu poszło sprawnie i działa , dzięki :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi