Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

wylaczenie trakcji DSC w e46

Errtu

Rekomendowane odpowiedzi

Errtu, niech bok będzie z Tobą :D Moja 330ci to lekarstwo na deszczową pogodę. Jest deszcz, jest drift :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk

hehe tak latam moja 530d :D jest desz sa boki :D w Uk na szczescie nie brakuje pogody do latania. Troche by sie przydala szpera i twardsze zaweiszenie, ale to bede mial w swej 330ci.

Good man. Uważaj tylko na konfidentow, bo ich tam nie brakuje. Kiedyś wypadalem bokiem z ronda i widzę z przeciwka koleś się bulwersuje i mruga światłami. Za pół godziny zatrzymał mnie nieoznakowany patrol z zarzutem dangerous driving :/ Na szczęście po kilku miesiącach umorzyli, chyba z braku świadków.

A co do szpery do e46 to tu na forum jeden kolega co ma 330ci uturbione właśnie testuje szpere w ori głowie z 330ci

Sent from my HTC One using Tapatalk

Edytowane przez Andrii

Andrii jak to w angli jest pelno konfidentow, w obszarze gdzie pracuje jest portiernia jak driftowalem nissanem co piatek w bezpiecznym miejscu na placu gdzie sa pracuje to pozniej mialem rozmowe na portierni ze mnie nie wpuszcza na teren gdzie pracuje chyba ze na nogach jak tak bede dalej robil. Wiec wiem o co chodzi :D tak samo jak wyprzedrzanie gdzies gdzie jest kreto albo na sniego to zaraz ci mrugaja, nastepne to pakistanczycy to chyba sie z osla na mercedesy poprzesiadali nie wlanczaja kierunow i jerzdrza gdzie chca.

Co do szpery to sie jeszcze zastanawiam jest kilka opcji, albo wziasc zestaw od M caly, albo czasem ktos sprzedaje sam dyfer z dorobionymi poloskami i walem, widzielem na ebauy tylko wklad do dyfra podobno pasuje do wersji bez M, no i kolega chyba Leo wlasnie testuje i najpredzej chyba od niego bede bral cos, tez jest kwestia czy to bedzie mi rzeczywiscie potrzebne, w sumie na zawody zadne nie jerzdrze jak bym jezdzil to bym zespawal dyfer :P

Wiec w planach pobujanie sie narazie 330ci cabrio i oswojenie sie z nim, moze przyjdzie czas na modyfikacje