Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

problem z wahaczami

koko090681

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie mam mały problem ,a może i nie taki mały :lol: powiedzcie mi jak często wymieniacie wąchacze (chyba wahacze) przód ,bo to jakaś paranoja -zakładane były koło pół tora roku temu funkiel nówka nie kradzione - od jakiegos miesiąca tak mi napierdalają że tragedia - pytam kolegów co mają doświadczenia z większymi kołami i twardszym zawieszenim ,bo wiadomo to ma duży wpływ na to

cos mi się wydaje to za szybko żeby juz tak się rozjechały ,bo jak mam pakować co roku po tysiaku za wachacze to chyba zespawam wszystko na sztywno :lol::lol:

dodam że autem naprawde mało śmigam

Edytowane przez 5oul

yhy, takie chodza sluchy

na twardym zawiasie ponoc tak siada... zaraz dokladnie sprawdze ile juz zrobile

edit.

mam zalozone od 09 wrz 2012

http://www.maxbimmer.pl/f29/%5Btazunio%5D-e46-320d-touring02-16168/index33.html

Edytowane przez tazunio
  • Lubię 1

yhy, takie chodza sluchy

na twardym zawiasie ponoc tak siada... zaraz dokladnie sprawdze ile juz zrobile

edit.

mam zalozone od 09 wrz 2012

http://www.maxbimmer.pl/f29/%5Btazunio%5D-e46-320d-touring02-16168/index33.html

właśnie pare osób mi polecało je -więc chyba się na mówie na nie :lol::lol:

Koko ja jak kupiłem furę w 2009 to założyłem na prawą stronę febiego bo strasznie ta strona pukała ściągnołem 4letniego ori Mpaka, zmieniałem go dopiero teraz bodajże w styczniu czyli ponad 4 lata na nim śmigałem a przejechałem ponad 80tys na 18tkach, a zimą na 17tkach zawias ori Mpakiet, na leweym mam Mayle Hd od 2lat i sworzeń już klepać zaczyna, ale już go zakupiłem koszt ok 50zł i sobie go przecisnę, tak że ogólnie polecam febiego wachacze koszt to ok 370zł/ szt

polecam febiego wachacze koszt to ok 370zł/ szt

jak dobrze pamietam to właśnie mam febi założone

Nem ja wykluczam magiel i łaczniki bo magiel nie dawno po regeneracji i łaczniki po wymianie ,a na wachaczach widać luzy tzn na prawym ewidentnie czuć luz

nawet przy zawrotce 10km/h czuć jak mi coś tam stuka

to musisz mieć jakąś podróbę

nie no podróba to nie jest-ja to mam jakiegoś pecha chyba do tych częsci

gwint kupiłem nowy -lipny

wachacze nowe -lipne

gumy stabilizatora poliuretanowe -lipne

i coś tam jeszcze i jeszcze :lol::lol::lol:

a więc tak sobie szperam i szperam z tymi wąchaczami bo musze je zmienić i trafiłem na takie coś BMW 3 E46 SWORZEŃ WAHACZA TULEJE KOMPLET MEYLE HD (4126124109) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i teraz pytanko - z tego co wiem to te tuleje i sworznie są nie wymienialne ,więc jak to jest że sprzedają je luzem ????