koko090681 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Panowie mam mały problem ,a może i nie taki mały :lol: powiedzcie mi jak często wymieniacie wąchacze (chyba wahacze) przód ,bo to jakaś paranoja -zakładane były koło pół tora roku temu funkiel nówka nie kradzione - od jakiegos miesiąca tak mi napierdalają że tragedia - pytam kolegów co mają doświadczenia z większymi kołami i twardszym zawieszenim ,bo wiadomo to ma duży wpływ na to cos mi się wydaje to za szybko żeby juz tak się rozjechały ,bo jak mam pakować co roku po tysiaku za wachacze to chyba zespawam wszystko na sztywno :lol::lol: dodam że autem naprawde mało śmigam Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 smiagam juz ponad rok na Meyle HD i... nic a myslalem, ze odejda szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 przygotowałeś się tylko na rok ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) yhy, takie chodza sluchy na twardym zawiasie ponoc tak siada... zaraz dokladnie sprawdze ile juz zrobile edit. mam zalozone od 09 wrz 2012 http://www.maxbimmer.pl/f29/%5Btazunio%5D-e46-320d-touring02-16168/index33.html Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez tazunio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja akurat mam X'a ale wleciały wkońcu Lemforder'y, mam nadzieję że posłużą jeszcze kupę czasu.... mam nadzieję że cena pójdzie z jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 yhy, takie chodza sluchyna twardym zawiasie ponoc tak siada... zaraz dokladnie sprawdze ile juz zrobile edit. mam zalozone od 09 wrz 2012 http://www.maxbimmer.pl/f29/%5Btazunio%5D-e46-320d-touring02-16168/index33.html właśnie pare osób mi polecało je -więc chyba się na mówie na nie :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 ja u siebie mam jeszcze ori bmw[od nowości] ,zero stukania...bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 ja u siebie mam jeszcze ori bmw[od nowości] ,zero stukania...bmw_1 Nie każdy jeździ na profilu 65... Mam Meyle HD od kilku lat, dwa razy wymieniałem jeden sworzeń prawego koła (koszt około 50 zł). Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie każdy jeździ na profilu 65... 70 ,chłopie .... 70...to ty masz chyba w swoim tarpanie...:4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Koko ja jak kupiłem furę w 2009 to założyłem na prawą stronę febiego bo strasznie ta strona pukała ściągnołem 4letniego ori Mpaka, zmieniałem go dopiero teraz bodajże w styczniu czyli ponad 4 lata na nim śmigałem a przejechałem ponad 80tys na 18tkach, a zimą na 17tkach zawias ori Mpakiet, na leweym mam Mayle Hd od 2lat i sworzeń już klepać zaczyna, ale już go zakupiłem koszt ok 50zł i sobie go przecisnę, tak że ogólnie polecam febiego wachacze koszt to ok 370zł/ szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jestes pewien, ze sworznie w wahaczach polecialy ? Jakis czas temu tez bylem pewien, ze sworznie poszly, ewentualnie magiel bo tluklo na dolkach i na postoju przy kreceniu kiera. Okazaly sie koncowki stabilizatora. Moze poduszka pod amorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 polecam febiego wachacze koszt to ok 370zł/ szt jak dobrze pamietam to właśnie mam febi założone Nem ja wykluczam magiel i łaczniki bo magiel nie dawno po regeneracji i łaczniki po wymianie ,a na wachaczach widać luzy tzn na prawym ewidentnie czuć luz nawet przy zawrotce 10km/h czuć jak mi coś tam stuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 No nie gadaj, to musisz mieć jakąś podróbę, ja wszystkie wymiany zapisuję sobie w Ks.serwisowej, tak, że nawet nie pomylę się co do kilometra :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 to musisz mieć jakąś podróbę nie no podróba to nie jest-ja to mam jakiegoś pecha chyba do tych częsci gwint kupiłem nowy -lipny wachacze nowe -lipne gumy stabilizatora poliuretanowe -lipne i coś tam jeszcze i jeszcze :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja wtedy i teraz brałem u tego kolesia WAHACZ PRZEDNI PRAWY FEBI BMW E46 1.8 2.8 2.0D (3981046462) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 moze tez lozysko w gornym mocowaniu trzaskac skoro piszesz jak sie to robi na wolnych manewrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 a więc tak sobie szperam i szperam z tymi wąchaczami bo musze je zmienić i trafiłem na takie coś BMW 3 E46 SWORZEŃ WAHACZA TULEJE KOMPLET MEYLE HD (4126124109) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i teraz pytanko - z tego co wiem to te tuleje i sworznie są nie wymienialne ,więc jak to jest że sprzedają je luzem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 tak luzem ale widze ze w ogloszeniu napisane jest ze zastosowanie tylko do wachaczy meyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 tak luzem ale widze ze w ogloszeniu napisane jest ze zastosowanie tylko do wachaczy meyle więc w meyle są wymienne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 widocznie tak skoro ktos wystawia same przeguby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tak w Mayle są wymienne, w febim też da rade, ale musisz kupić do febi bo tam są inne, te co pokazałeś tylko do mayle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 to smutne że nie wiedziałem wcześniej o tym :lol::lol:bo bym od razu meile kupił ok dzięki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi