michalko7pl Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Witam Mam uszkodzone uszkodzone silniczki elektronicznej regulacji lamp w e34. Mam takie z metalowym trzpieniem, ale ciężko je znaleźć na allegro. Czy pasują one zamiennie z e36 z plastikowym trzpieniem? Mam takie: [ATTACH=CONFIG]29872[/ATTACH] Czy pasują takie od e36?: [ATTACH=CONFIG]29873[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Wydaje się być taki sam silnik ale trzpień ma chyba większą kulkę. Zaryzykuj-może uda się przełożyć sam trzpień bo w e34 jest wykręcany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Łatwiej Ci będzie znaleźć całą lampę niż sam trzpień, bądź silniczek do regulacji. spróbuj z tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalko7pl Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dzięki Wam za pomoc, po długich poszukiwaniach udało mi się kupić 2 silniczki takie jak potrzebuje Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi