JohnyB Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Mam tak problem,dziwnie zaczęło mi stukac pod maską,wie może ktoś co to stuka? Filmik Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij film jako publiczny, bo jest prywatny i nie każdy go obejrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 heh.przestało już pukać,być możę było to spowodowane dość agresywną jazda.teraz jak wróciłem do Głogowa i jechałem spokojnie to przestało stukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 panewka tak stuka nie jezdziles z niskim poziomemoleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 NIE.Olej sprawdzam co jakiś czas,teraz też jest stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 panewka tak nie stuka nie nabilo ktoregos hydroregulatora na jakim oleju jezdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dokładnie tak jak Leo pisze. Panewka raz uszkodzona już nigdy nie ucichnie do jej wymiany na nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) panewka tak nie stukanie nabilo ktoregos hydroregulatora na jakim oleju jezdzisz? Auto ma wlanego syntetyka Elf,nie pamietam dokładnie nazwy(jutro podam) ELF EXCELLIUM LDX 5W40 Te stukanie strasznie było słychać z prawej strony z pod auta i bardziej z tyłu silnika, jak dojechałem na wioske to kilka razy go odpalałem w nadzieji ze przestanie stukać ale ****,dopiero po drodze jak wracałem to ucichło to. Mi się zdaje że troszkę mu dałem popalić,bo kilka razy przydusiłem mu praktycznie do odcięcia...teraz pytanie co mi tam tak pukało? Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez JohnyB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 hydroregulator sie wiesza i spompowuje go zawór, jeśli sytuacja się powtórzy bedziesz musiał go wymienić a resze sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi