Hary33 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam mam pytanie co sądzicie o turasie 525d 177 km czy poradzi sobie z tym nadwoziem czy lepiej szukac 530d 218 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Hary poradzi sobie bież śmiało, jak coś to u mnie podkręcimy na tyle ile będziesz chciał, mam połapane sam wiesz:lol::lol::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 O.k tomano zrobimy wirusa na 218 a tak poważnie bo mam na oku dwie fajne ale motorownia 2,5 i niewiem czy warto czy poczekac jak cos to pojedziemy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pojechać możemy, a co do silnika to musisz sam podjąć decyzje żebyś później se nie mówił a mogłem jednak wziąć ten czy tamten, albo niepotrzebnie się posłuchałem pytanie_bmwwiesz jak to jest Hary:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 wolałbym 530 ale niema nic takiego co by mnie cieszylo a ta 525 jest ladna tylko mam mieszane mysli ale pojade to luknac i sie przejechac zobacze co to potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Silnik praktycznie ten sam M57N2 tylko że mniejsza pojemność większość ludzi kupuje 530 i podejrzewam, że trudniej będzie Ci znaleźć zdrowy egzemplarz, 525 na pewno mniej wyciorane najlepiej brać od jakiejś starszej osoby bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 jest tak jak piszesz bylem ogladalem 530 w pakiecie m ale byla straszna malpa ze niezamienilbym na moje e39 ale mam dwie ładne 525 i bogato wyposażone tylko niewiem jak sobie poradzi bo ma tylko 177km i 400nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 zrobisz softa na ok 220Km i 500Nm i będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) witam znalazlem 530d czy możecie zobaczyc BMW E61 530D 2005 PANORAMA XEN KOMFORTOWE FOTELE (4195127531) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Edytowane 4 Maja 2014 przez Hary33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Hary kupuj jest OKkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 zastanawiam sie facet zapewnia ze jest wszystko o.k podał vin do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Na zdjęciach wygląda fajnie, ale widać że zdjęcia robione profesjonalnie. Koło deczko za małe i dla mnie jesny środek zbyt nie pasi ale to kwestia gustu. Ogólnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jak dla mnie bez oka taki dziadowóz :-P za gruba kasę , mieszkasz rzut beretem od de a szukasz w polsce kombinowanej , na mobile pełno jest ciekawych ofert czemu nie pojedziesz sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Powiem tak brak czasu i to nie tak do końca jest latwo dwie sztuki sprowadzilem ale czabyło sie naszukac a co do kola to takie damskie ale ogladałem i odpada szukam dalej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrycu Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Gruba furmanka. Trzeba byloby ja obejrzec na zywo, Zdjecia pokazuja ze jest naprawde ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Auto ogladałem i powiem tak że jednym sie podobaja śerodki a drugim nie ale zonie sie podobaly tylko pare detali ją skreśliło szyba przednia do wymiany zderzak malowanie i pare drobiazgów:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Auto ogladałem i powiem tak że jednym sie podobaja śerodki a drugim nie ale zonie sie podobaly tylko pare detali ją skreśliło szyba przednia do wymiany zderzak malowanie i pare drobiazgów:( żona po auto się nie bierze :lol: tylko znajomegego co siedzi głęboko w temacie , zderzak to zawsze będzie miał ubytki i uszkodzenia jak znajdziesz taką z idealnym zderzakiem to i ze świeżym lakierem , luknij sobie na ile jest uszkodzonych e60 na allegro one za jakiś czas będą jezdzić jako bezwypadkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 BMW 530 48000.00 PLN. Długołęka - Wrocław - otoMoto.pl panowie jade to zobaczyc o 16:30 jesli cos wzbudza wasze podejrzenia dajciew znac najlepiej sms 500401339 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi