kryster Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Z góry chciałbym przeprosić, jeżeli był już taki temat, ale szukam już trochę i nie mogę znaleźć więc zakładam nowy. Pytanie brzmi czy bez większych problemów można wstawić silnik 2.8 zamiast 2.2ci i czy to jest kosztowna sprawa jeśli tak. Czy trzeba wymieniać coś jeszcze oprócz samego silnika? Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 coupeta z Łodzi ma strzelony silnik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 :lol: trochę trzeba rzeźbic tym silnikiem cofasz się w przeszłość bo ma przepustnice na linkę i troszkę inna wiązkę najprościej i najtaniej to 2,5 wrzuć bo wrzucasz swój osprzet i wszystko śmiga albo 3.0 i większe koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 NIe nie ta z Łodzi niestety już poszła... Właśnie szukam rozwiązania bo mam do kupienia z zepsutym silnikiem 2.2ci i chciałem włożyć coś większego i żeby nie było za dużo rzeźbienia i cenowo żeby nie było za drogie macie jakieś propozycje ? i mniej więcej ile może to kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja proponuję kupic auto sprawne. Zaczniesz pakować kasę w na naprawy to nie wyrobisz, a fajnie jest przed zakupem auta się przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 kolego ,sorry za pytanie ;jakim budżetem dysponujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 23 tys na już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi