kolarz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam do wymiany mam przedni dolny wachacz i mam problem z odzieleniem sworznia od mocowania ktore zakreca sie do piasty nawet nie wiem jak konkretnie ta czesc sie nazywa. Wie ktoś może gdzie mogę taką część dostać? Edytowane 3 Maja 2014 przez kolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Bez zdjęć się za dużo nie zdziała i może po prostu jedź do mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.C Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Do sprawdzenia: * kolumna amora wraz z mocowanie przy kielichu * magiel * drążki kierownicze * wahacze * piasta Coś się musiało skrzywić, bo nie ma innej opcji, dodatkowo sprawdź czy felga nie jest krzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a t i Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 na 95% wahacze sie pokrzywily... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Amora raczej można wykluczyć bo przynajmniej w teorii po zgięciu amora, koło złapie negatyw. Obstawiam, któryś wahacz jak kolega Mati napisał inną sprawą jest to, że czytając ten post młode lata mi się przypomniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam,ostatnio troche mnie poniosło i poślizgiem wziąłem zakręt i się troche przeliczyłem:bag: w trakcie chamowania wyniosło mnie na chodnik i prawe koło zawadziło o krawężnik na tyle mocno że koło dobiło do nadkola i zostało lekko skręcone na zewnątrz (wprawo).Powoli dojechałem do domu i zdjąłem koło.Na oko nic nie zostało uszkodzone,wachacze całe nic nie pogięte jedynie zauważyłem lekkie odchylenie wachaczy w tył co można było poznać po malej szczelinie na tulejach po między mocowaniem a wachaczem(środkowym).Teraz nie mam pojęcia co mogło zostać uszkodzone czy zwrotnica czy może amortyzator?Może miał już ktoś taki przypadek? nic nie wyczarujesz nie zaglądając pod auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wstaw zdjęcie jak to wygląda. A w ogóle chodzi o przód czy tył? Sent from my HTC One using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolarz Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dobra mam już,jednak wahacz się zgiął.Przypomniało mi się że przy wymianie tuleji swożen na jednym wahaczu był walnięty a że nie była planowana wymiana to pojechałem do sklepu i kupiłem badziew za 100pare zeta z qdrive i się wygíął jak parówka.dzięki za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi