danieldeni20 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam. Zaraz pewnie będzie wojna o kolejnym Temacie z Olejem Chcę się tylko zapytać czy ktoś leje do swojego Diesla : TOTAL QUARTZ 9000 ENERGY 5W40 5L , 2014 ,+GRATIS (4164660418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i czy jest OK. Nie chcę Przereklamowanego Castrola który kiedyś był dobrym olejem. Ktoś lata na ToTalu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.C Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja osobiście stosuje w M52 motula x-clean 5W40 i jestem zadowolony. Ty powinieneś poczytać o x-cess 5W40 pod ON Jeżeli chciałbyś coś lepszego to polecam amsoil mid saps 5W40 - poczytaj o nim a sam się przekonasz... Co do Total'a to nie jest to jakaś dobra i polecana marka... Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez M.A.R.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 do diesla bardziej bym polecal totala Quartz INEO ECS 5W30 [h=1][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jeden woli to drugi co innego ;] Ja pytam o ten konkretnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Spelnia norme BMW ll04 Ł0 to zalewaj i ciesz sie z jazdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jak wyżej kolego skoro chcesz lać totala nie ma problemu. Czytaj czy spełnia normy Bmw i zalewaj. Ja tam patrzę na klasę lepkości itp.ale to już zboczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Silnik pracuje płynniej i na pewno Ciszej jak na Castrolu Polecam Ten Olej jakby ktoś był zainteresowany happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi