wisnia1419 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Siemka, mam pytanko czy da się wymienić tuleje belki bez rozkręcania prawie wszystkiego? Jest jakiś patent żeby to na aucie zrobić? nr 3 na schemacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 palnik i heja kuzyn wymieniał mi w E34 razem z jakimiś innymi elementami przy okazji. czas około 1,5 godziny 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr18 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Da się to zrobić bez ściągania całej belki. Wypal to palnikiem, a jak nie masz to pozostaje rozwiercić a potem rozciąć. Wkładasz na płyn do naczyń przy pomocy lewarka, dobrze to oczyść. Trzeba przygotować płaskowniki, skręcić całość (trzpień i podkładka), podeprzeć w odpowiednim miejscu i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 heh i mnie to czeka w moim 2.8 compaq ale ja wyrywam na zewnatrz wszystko i wszystko powymieniam sobie na prasie lacznie z lozyskami kol bo wyje mi gadziana lewa bodajze:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi