szeroki535 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 panowie mam pytanie czy mozna przelozyc ten silnik n62b44a ??wiem ze bede problemy itp licze sie z tym ale chodzi mi o przelozenie tego silnika do e39 535i wszelkie odpowiedzi i sugestje prosze pisac tutaj lub na szeroki535@wp.pl dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 panowie mam pytanie czy mozna przelozyc ten silnik n62b44a ??wiem ze bede problemy itp licze sie z tym ale chodzi mi o przelozenie tego silnika do e39 535i wszelkie odpowiedzi i sugestje prosze pisac tutaj lub na szeroki535@wp.pl dziekuje i pozdrawiam po co ? :shock: jak dla mnie jeden z większych kondonów w bmw :roll: sypie się jak choinka :twisted: a zeby zagadał musiałbyś przerzucic wiązkę z casem i stacyjką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 da sie to wlozyc ale gdyby to bylo b48 to bym jeszcze zrozumial, w b44 jest zbyt duzo fuck upów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeroki535 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 po co ? :shock: jak dla mnie jeden z większych kondonów w bmw :roll: sypie się jak choinka :twisted: a zeby zagadał musiałbyś przerzucic wiązkę z casem i stacyjką dzieki to moze lepiej ten n62b48 lepiej bedzie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Najłatwiej to m62b44 Sent from my HTC One using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeroki535 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 witaj leo a powiedz mi o tym silniku n62b48 i przekladce do e39 jakie to sa koszta itp co by bylo potrzebne ja zalatwiam silnik ews kompa a wy wkladacie ile robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeroki535 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 chyba ze cos z tym silnikiem cos mam mozna by zdzialac podniesc parametry bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Sam program to +15km. Wrzuc lepiej s62 Sent from my HTC One X using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jak to z v8 do e36 nie obedzie sie bedz modzenia miski olejowej i przekładni kierowniczej do do odpalenia auta na seryjnym kompie trzeba zemulować mu wszytsko co ma jakikolwiek wpływ na jego pracę b44 miały problem z pękającymi głowicami b48 z uszczeliaczami zaworowymi'' jeśli mam być szczery to nie jest to dobry pomysł bo te silniki wychodziły tylko z automatami trzeba by modzic cos z manualem do tego sterownik silnika tez jest pod automat.... klops panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 n62b44 w 6 byly z manualem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 fakt b44 miał manuala, pisząc to myślałem cały czas o b48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artursiizz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Może być klops, miałem dużo problemów w tym silnikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeroki535 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 panowie mam problem jestem pewny ze na 70% pada mi konwerter sprzeglo hydrokinetyczne szarpie slizga sie na zimnym silnik jest ok po nagrzaniu nie jedzie tak jak powinno bardzo zwalnia ciezko je rozpedzic silnik pracuje bardzo basowo wyskakuje jakis blacos cos koncowka program brak pikseli na wyswitlaczu nie moge doczytac pierwszego slowa trosze sie martwie ale dam jakos rade zamierza w sobote wyjac skrzynie i zobaczyc co jest nie hallo zatem pytanie czy moje podejrzenia sa sluszne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeroki535 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 moze malo oleju w skrzyni masz sprawdz to najpierw i jak wogole wyglada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeroki535 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 panowie mam pytanie odnoscie sprzegla hydrokine czy jest mozliwosc wstawienia sprzegla od innego bmw od e60 albo innego bmw jakie kolwiek sugestje prosze pisac bo padlo mi sprzeglo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeroki535 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 moje bmw to e39 535 skrzynia 5hp24 dzieki i pozdrawiqam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi