kryster Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 BMW 320 21400.00 PLN. łódz - otoMoto.pl Jakie jest wasze odczucie co do tego auta, chodzi o jakość/cena ? mam zamiar wybrać się na oględziny, aczkolwiek mam spory kawał drogi... Jak myślicie będzie coś z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 BMW 320 21400.00 PLN. łódz - otoMoto.pl Jakie jest wasze odczucie co do tego auta, chodzi o jakość/cena ? mam zamiar wybrać się na oględziny, aczkolwiek mam spory kawał drogi... Jak myślicie będzie coś z tego? temat nie w tym miejscu :-P oko ma ta bmka jeszcze by się przydał tylni zderzak z mpakietu , doliczycz do tej ceny jakieś 2.5tys akcyzy i lawetę zeby ją przywieść bo na tych blachach kilka mandatów po 500zł dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) To nie ten dział na takie rzeczy,ale furmanka wygląda naprawdę dobrze na fotkach,ale w rzeczywistości to musisz sobie sam sprawdzic.w tym roku sprowadzona to moze i zarejestrowana a fotki wrzucone wczesniejsze,bo nigdzie nie jest wspomniane ze do rejestracji. Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez latopyrz22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 dzięki, a powiedz mi gdzie mam założyć taki temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 dział obejrzyj mi auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 juz ktos naswietla w tym dziale tą sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ale ona już sprowadzona pisze w opisie.. Wygląda na zadbaną i wartą uwagi.. Dobre swoje kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi