Chacko e30 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam sprzedam e36 cabrio :bag:1994r m43b18, samochód nabyłem niedawno (dostałem ją za rozbitą e39),pojeździłem i z przykrością stwierdzam że to nie dla mnie:!:. z tego co zauważyłem auto było całe malowane,nawet ładnie wyszłohappy_bmwbez zacieków itp,wyposażenie: -Skórzana tapicerka w ładnym kolorze(przydałoby się ogarnąć całe wnętrze) -dach półautomatyczny (nie przecieka,cały,tylna szyba trochę matowa) -4xel szyby -grzane fotele -centralny zamek z pilota + domykanie szyb -wspomaganie kierownicy -podłokietnik -windshot -alu 17" i szerokość 8,5" (na przód kupowałem opony,tył w stanie dostatecznym) -m-pakiet zderzak (chyba oryginał ale pewności nie mam) -progi m-pakiet (jw) -lustra ala m3 -nowy gwint TA Technix Ogólnie samochód trzyma się "kupy",nie miałem problemów ale jest kilka rzeczy do zrobienia: -doprowadzić wnętrze -tarcze+klocki (nawet kupiłem tylko przez przypadek do e46) -kilka drobnych oznak korozji "od spodu" (nic strasznego) - klamka drzwi kierowcy (wymieniłem od sedana a ona nie uchyla okna,ale otwiera i zamyka) cena 7200zł myślę że jest w miarę sensowna gdzie auto mimo wyżej wymienionych wad bardzo ładnie pracuje i wygląda,oczywiście do negocjacji [ATTACH=CONFIG]29789[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29790[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29791[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29792[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29793[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29794[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29795[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29796[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29797[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29798[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29799[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29800[/ATTACH] tel.505 34 44 22 (jak nie odbieram to prosze o sms,praca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 jak można usunąć temat to będę wdzięcznyuklon_bmw auto sprzedane.:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi