Hurricane Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Pomózcie mi bo dzisiaj nie usne. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 kolizyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 kosztowny interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 bardzo kolizyjny, im wyższe obroty tym ......gorzej :evil: niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 głowica do remontu, jeśli nie tłoki. Widziałem taki tłok gdzie zawór tak ładnie wbił się w ten tłok, że człowiek młotem by nie wbił. Mogło też korby powyginać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 głowica do remontu, jeśli nie tłoki. Widziałem taki tłok gdzie zawór tak ładnie wbił się w ten tłok, że człowiek młotem by nie wbił. Mogło też korby powyginać. szukaj silnika i tyle , remont moze okazac sie nie opłacalny , no chyba ze brzdękło na postoju przy obrotach 800 , jesli w czasie jazdy to raczej marne szanse zeby opłacało sie to naprawiac :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Chyba jeżdziłeś do oporu zapominając że pasek też ma swój czas pracy,albo lipny pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi