fazer1988 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam mam mały problem z falującymi obrotami silnik m43 1,6 95r. dokładnie tak sam jak na filmiku wymieniłem przepływkę, silnik krokowy, cewki, jak podpinam pod kompa to nic nie wychodzi Czy ktoś może ma jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 ja bym obstawiał sonde, sprawdzałeś ją może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jak sprawdzić sondę Lambda? - elektroda.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Rowniez stawiam na sondę bo tydzień temu u mnie wymieniłem ale na używaną i sie okazała nie dobra i wlasnie auto zaczęło falowac obrotami,jak zmieniłem na swoja stara to wszystko wróciło do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer1988 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 miałem wymienianą, ale na używaną byc może też była walnięta za 2 dni będę miec inną almbde to spróbuje znów, puki co mam wypięty czujnik położenia przepustnicy i auto chodzi w miąre normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi