mareq Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 witam panów serdecznie proszę o opinię na temat tego auta jeżeli wpadnie wam w oko coś ciekawego piszcie BMW 320 21400.00 PLN. łódz - otoMoto.pl a tu link do fotek BMW Coupe - Motoryzacja - pio84honda - Fotosik.pl pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Drogo i szalu nie ma ..... Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Drogo i szalu nie ma ..... miałem na oku takie fajne kombi :D:D no tam był szał :Dbmw_2 he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 zabierales się jak pies za jeza to nie moja wina ze u mnie stoi Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 he he he co racja to racja może dlatego, że już mi się od tych ogłoszeń mózg lasuje ... już sam nie wiem co mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 BMW 320 21400.00 PLN. łódz - otoMoto.pl wróce jeszcze do tego,nie dasc ze ma "m-pakiet" to jeszcze poj pow. 2 litrów i samej akcyzy naliczą ok 3k (jest opcja za zmniejszenie,ale ta sztuka nie wyglada na wartą zabawy) btw a ta BMW e46 Coupe 330Ci 231KM M-PAKIET ! OKAZJA ! (4169818346) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ładna sztuka... jednak w tej kasie wolałbym Lifta... i alkantarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 wróce jeszcze do tego,nie dasc ze ma "m-pakiet" to jeszcze poj pow. 2 litrów i samej akcyzy naliczą ok 3k (jest opcja za zmniejszenie,ale ta sztuka nie wyglada na wartą zabawy)btw a ta BMW e46 Coupe 330Ci 231KM M-PAKIET ! OKAZJA ! (4169818346) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :?: :4: ja bym tą okazję inaczej nazwał widać że takim specjalistom ot by wciskał okazje :lol: to jest ANGIELSKI rodzyn , licznik ma z sedana , rączka podnoszenia z lewej strony dla pasażera , listwy deski oklejone karbonem bo nie kupił dekorów laik to łyknie :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ładna sztuka...jednak w tej kasie wolałbym Lifta... i alkantarke Uuuuu,ale przedlifty też są super i w tej opcji masz najlepszy 3 litrowy silnik w e46. Także pytanie na czym Ci bardziej zależy - zapierdzielaniu z super silnikiem czy na wyposażeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi