latopyrz22 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witajcie mam mały problem zakupiłem tuleje wahacza przód i przymierzam sie do montażu.Wiem tyle ze powinny sie zgrac znaki na oprawce i tuleji tak jak na tej fotce [ATTACH=CONFIG]29787[/ATTACH] ale moje zakupione tuleje DELPHI nie maja takich znaków i czy może mi ktos podpowiedziec którą stroną je zamontować do znaku na oprawce [ATTACH=CONFIG]29788[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Pomóżcie bo własnie jestem przed montażem i nie wiem która stroną mam je montowac,i jeszcze okazało sie ze poprzednie tuleje były acentryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dół obydwu tulei jest taki sam (odwrotna strona od znacznika) ja bym na tym sie kierował i tak zakładał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dół obydwu tulei jest taki sam (odwrotna strona od znacznika) ja bym na tym sie kierował i tak zakładał. Wlasnie dol tulei byl inny tuleje byly acentryczne zalozone jak w e30 a ja swoje zalozylem ta grubsza guma do znaku na oprawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi