M a t i Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 siemka! szukalem na forum ale nic nie zlalazlem. od dluzszego czasu korzystalem z programu imageshack zeby wrzucac fotki na forum i nie tylko. wczoraj zauwazylem ze zrobili tam jakies zmiany i teraz proram jest platny... a na 30-sto dniowa darmowa wresje nie moge sie zalogowac. ogolnie mam problem z loginem i nie moge wejc nawet na sare konto. znacie jakies inne programy w miare tak proste w obsludze jak imageshack zeby wrzucac fotki np na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 imgur.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 photobucket.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 jest tez resizer.pl - ale czesto sa jakies awarie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a t i Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zalogowalem sie na tym imgur i jest super ;-) dzieki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 PICASSO free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Z innej beczki - chyba nie trzeba wrzucać na żaden serwis skoro można bezpośrednio w poście załączać zdjęcia tak jakby na serwerze forum? Mam rację czy nie? ja ostatnio swoje zdjęcia z sesji foto ważące ponad 20 MB wrzuciłem tak jakby na serwer. Nie wiem jak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a t i Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Z innej beczki - chyba nie trzeba wrzucać na żaden serwis skoro można bezpośrednio w poście załączać zdjęcia tak jakby na serwerze forum? Mam rację czy nie? ja ostatnio swoje zdjęcia z sesji foto ważące ponad 20 MB wrzuciłem tak jakby na serwer. Nie wiem jak to działa dziala ale wtedy fotli nie wyslwietlaja mi sie w takim formacie w jakim bym chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi